Başkan Taşkın Temizlik Personeliyle bir araya geldi
Yaşam, 18 Ekim 2024 07:50Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçenin dört bir yanını temizleyen ve daha temiz bir Battalgazi için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Ziyaretinde, mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Taşkın, temizlik personellerinin önemine dikkat çekti.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ‘’Siz dünyanın en güzel işini yapıyorsunuz. Sokakları, şehri temizliyorsunuz. İnsanların temiz bir sokakta yürümesi size bağlı. Temizlik dinin yarısıdır. Bu bilinçle hareket etmemiz gerekiyor. Bu işi severek yapmalıyız. Evdeki temizlik anlayışımız ne ise sokakta, mahallede, köyde, şehirde de aynı anlayış içinde olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Taşkın, çalışanların görevlerinin sadece temizlikle sınırlı olmadığını, aynı zamanda güvenlik açısından da önemli olduğunu vurgulayarak, “Sizler sokağın eminisiniz. Belediye başkanlarına şehrin emini denir, sizler de çalıştığınız sokağın, caddenin eminisiniz. Bir anne çocuğunu bakkala gönderdiğinde belediye personelini sokakta gördüğünde daha bir güvenle çocuğunu gönderebilir. Çalıştığınız sokakla bütünleşmeniz lazım. Gitmediğiniz gün aklınız orada kalacak. Sevdiğiniz iş dünyanın en önemli işidir. Bu işi sevmezseniz yapamazsınız. İşinizi severek yapın, iz bırakın. Hepimiz mesai arkadaşıyız. Battalgazi'yi hep birlikte güzelleştireceğiz.” şeklinde konuşarak, personelin çalışmalarının önemini bir kez daha vurguladı. Ziyaret, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin moral ve motivasyonunu artırırken, Başkan Taşkın’ın samimi yaklaşımı da çalışanlar tarafından takdirle karşılandı.
Yaşam, 18 Ekim 2024 07:50
Yorumlar (0)
MAGİNDER Gazetecilerin Basın bayramını kutladı
Ziraat Odaları TMO'nun Kayısı alımı yapmasını bekliyor
Malatya da Er ve Baran Ailelerinin mutlu günü
Kale de 'Turna Balığı' Yarışması yoğun ilgi gördü
TGK Basın Meslek Yasasını hazırladı
Bakan Murat Kurum'un artık Malatya'da bir caddesi var
Malatya’nın Baba Yiğitleri...
Malatya'da Kuru kayısı rekoltesi 100 bin tonu aşıyor
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
