MADEF: ÜSTÜNDAĞ BU ÜLKENİN GURUR KAYNAĞIDIR
Spor, 17 Ekim 2024 17:42Ankara Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Kamil Göksu "TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ bu ülkenin gurur kaynağıdır" dedi.

Ankara Malatya Dernekleri Federasyonu Başkanı Kamil Göksu, Voleybol federasyonunda 18 Ekim'de genel kurulda yeni başkan ve yönetim kurulunun seçileceğini belirterek "Duyduğumuz kadarı ile başka aday ya da adaylar da çıkacak. Bu çok normal bir durum. Rekabetçi bir ortamda seçim yarışına girmek, projeleri yarıştırmak çok güzel ve değerli. Ama kulağımıza gelen bazı duyumlar var ki bu yarışın serbest rekabetin dışına çıkıp olaya bazı güçlerin müdahil olduğu, Sayın Mehmet Akif Üstündağ’ı yıkmak için yoğun çaba harcadığı, hatta delegeleri tek tek arayarak farklı bir aday için destek istediği söyleniyor. Mehmet Akif Üstündağ başarısız bir federasyon başkanı olsa dahi bu yaklaşım yanlıştır ama hak veren olabilir" dedi.
Ankara Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Kamil Göksu açıklamasında şunları belirtti:
2016 yılında federasyon başkanı olan sayın Üstündağ ve başında olduğu yönetim izledikleri strateji, kurdukları sağlıklı ilişkiler, kamu oyunda oluşturdukları pozitif ortam ve verdikleri güvenle hem milli takımlarımızı özellikle kadın voleybol milli takımımızı hem de kulüp takımlarımızı Avrupa ve dünyada bir marka haline getirmişlerdir. Böyle bir başarı örneği yoktur.
Hemen hemen her branşta hayal kırıklığı yaşadığımız sporda halkımızın yüzünü güldüren spor dalı olmuştur voleybol. Avrupa da vatandaşlarımızın gururla, göz yaşı ile izledikleri kadın voleybol takımımızın verdiği o muhteşem duyguyu düşünün. Avrupa şampiyonlukları, dünya şampiyonlukları bunlar tesadüfi başarılar değildir.
Voleybolu bilen, işini seven, çalışacağı koçlardan tutun en ince ayrıntıya kadar titizlikle araştırma yapan çalışkan, liyakat sahibi bir ekibin başarısıdır bu başarı.
Eğer yediden yetmişe vatandaşlarımızın saat kaç olursa olsun heyecanla beklediği maçların, bu maçları gururla seyreden insanlarımızın sayısı onlarca kat artıyorsa, bütün dünyada en fazla izlenen maçlar bizim takımların maçları ise bu Sayın Üstündağ’ın ve başkanlığında oluşturulan hocasından bütün oyuncuların seçimine kadar yapılan doğru işlerin sonucudur.
Bu gün ülkemizde voleybol en sevilen ve ilgi gösterilen spor dalıdır.Bunu sağlayanlara teşekkür etmeli ve her desteği vermeliyiz.Sayın Mehmet Akif Üstündağ’a ve arkadaşlarına bu nedenle desteğimiz ve inancımız tamdır.
Ankara Malatya Dernekler Federasyonu olarak Sayın Üstündağ’a desteğimizi yineliyor ve her zaman yanında olduğumuzu beyan ediyoruz."
Spor, 17 Ekim 2024 17:42
Yorumlar (0)

Malatya Polis Evi Hizmete Girdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Yeşilyurt'ta Kırsal Mahallelerin Yollarına Ağırlık Verilecek

Yağışlardan Çöken Evdeki 3 Kişi Yaralandı

AĞBABA; MALATYA'DA YEREL YÖNETİMLER ÇAKILDI

Ölmeztoprak: Sulama da Sorun Yaşamak İstemiyoruz

Fidanel: Yerinde Dönüşüm Süresi Uzatılsın

Sadıkoğlu: Mücbir sebep süre uzatımı yetersiz

Büyükşehir Glütensiz Kafe Projesi’ni hayata geçiriyor

Malatya'ya Bir Buğday Pazarı Daha Yapılıyor

AK Parti 10. Yargı Paketi'ni Meclis Başkanlığına sundu

Sertifikalı Kurban Kesim Elemanı Eğitimi Verildi

Geçit: Yeşilyurt'un Ulaşım Alt Yapısını Güçlendiriyoruz

Taşkın: Dinlemeye değil, Çözmeye Geldik

Yeşilyurt Kaymakamı Baytak Şube Müdürü Olarak Atandı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

ARAPGİR MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU

Valilik Uyardı: Ön Borçlandırma İşlemleri Ücretsizdir!

Türk Mutfağı Haftası Etkinliği Malatya'da Kutlandı

Tecde Mahallesinin Sokakları Asfaltlanıyor

Başkan İsmet Bayram TESKOMB yönetiminde

Doğa Harikası: Çır Şelalesi

Milletvekili Ölmeztoprak, DSİ. Yatırımlarını İnceledi

AK Parti Malatya İl Yönetimi Toplandı

Başkan Sadıkoğlu’ndan milletvekillerine mücbir sebep çağrısı!

MORMAŞ, MALATYA'NIN MARKA KURULUŞU OLDU

Yavuz: Hastanelerde Halkla İlişkiler Uzmanları Görevlendirilmeli

Yıldız: Mücbir Sebep Süresi Uzatılmalı

Kılıç: İstanbul öz, Malatya üvey evlat mı?

Yerli Tütün Kaçak Oldu... Artık Tütün Satmak Cezalar Getiriyor

MGC'den Sağlık Müdürü Karaca'ya Ziyaret

Sadıkoğlu, Malatya’nın sorunlarını Bakanlara Anlattı

Büyükşehir'den Açıklama: Her türlü yasal imkan kullanılmıştır

MEZARLIKLARDA BAHAR VE BAYRAM TEMİZLİĞİ

'Don felaketi Malatya'ya Acının Katmerlisini Yaşattı'

Yeşilyurt Belediyesi İhtiyaç Sahipleri İçin ‘Kurban Bağış’ İstedi

Malatya Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı

100. Yıl Parkı Çevresinde Güvenlik Denetimleri Yapılıyor

‘Nezaket Okulları’ Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi
