Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfenkci,Malatya Uçak seferleri rahatsız ediyor
Bizden Haberler, 08 Ocak 2020 04:59Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, THYnın Malatya uçak seferlerinin rahatsız etmeye başladığını belkirterek Kış tarifesinde Malatyanın şikayetlerinin giderilmesini bekliyoruz dedi.
Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfenkci MGC’ni ziyaret etti
“Malatya Uçak seferleri rahatsız ediyor”
Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, THY’nın Malatya uçak seferlerinin rahatsız etmeye başladığını belkirterek “Kış tarifesinde Malatya’nın şikayetlerinin giderilmesini bekliyoruz” dedi.
Vefat eden Gazeteci Haydar Karaduman nedeniyle Malatya Gazeteciler Cemiyetine başsağlığı ziyaretinde bulunarak yeni göreve gelen Cemiyet Yönetimine de başarılar dileyen Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkci Cemiyet yöneticileri tarafından karşılandı. MGC Başkanı Vahap Güner “Sayın bakanımız her zaman cemiyetimizin yanında olmuştur. Rahmetli olan Başkanımızın hayali olan Basın Merkezi projemizi yakından takip ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak Malatya’ya yapılan uçak seferleri hepimizi rahatsız etmeye ve sıkıntı vermeye başladı. Bu konuda Bakanımızın girişimde bulunmasını bekliyoruz” dedi.
Malatya’nın önemli bir değeri olan Haydar Karaduman’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Eski Bakan Tüfenkci “Malatya’ya önemli hizmetleri oldu. Basın Merkezi projesinin gerçekleşmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan çalışıyor. Bizde her zaman destek olacağız. Uçak seferleri gerçekten rahatsız etmeye başladı, THY Genel Müdürü ile yaptığımız görüşme de kış tarifesine geçildiğinde bu sıkıntıların giderileceğini söylediler. Seferlerin saatleri ve zamanı Malatya’ya uymuyor, bu durum mutlaka düzeltilmelidir. Malatya Milletvekilleri olarak takip ediyoruz. Kış tarifesine geçildiğinde sefer sayılarının artırılmasını ve saatlerin uygun hale getirilmesini bekliyor ve takip ediyoruz” diye konuştu.
“ORGANİZE DE 300 YATIRIMCI ARSA BEKLİYOR”
Malatya Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı ve istimlak sorunlarını çözmeye çalıştıklarını kaydeden Tüfenkci “Organize Sanayi bölgesinde 300 yatırımcı arsa bekliyor. Bunu süratle çözmeye çalışıyoruz. Yatırım yapılmasını sağlamak için Organizenin sorunlarını çözmemiz gerekiyor. Yeni yatırımlarla istihdamda artacak” ifadelerini kullandı.

Bizden Haberler, 08 Ocak 2020 04:59
Yorumlar (0)
BAŞKAN TAŞKIN’DAN 10 KASIM MESAJI
Seyituşağı Mahallesinde Abdal Musa Lokması
Malatya Yeşilyurtspor'a Hacettepe Darbesi: 2-3
BAL DERBİSİNİ DERBİSİNİ MALATYASPOR KAZANDI: 2-3
Başkan Er: İnönü Caddesinde Raylı Sistem Olacak
Prof. Dr. Kemal Sayar Konferans Verdi
Arapgir'de Esrar Ele Geçirildi.
Malatya Adalet Sarayı İnşaatı Yükseliyor
Darende de Toprak Tandır Gitti, Gelenek Kaldı
Kooperatifçi ve İhracatçı Hüseyin Çetin Vefat Etti
Malatya Basını Van’da Çalıştaya Katıldı
Taşkın: Eski Hal Yeri Yeni Cazibe Merkezimiz Olacak
Yavuz: Atatürk, Cumhuriyeti bizlere miras bıraktı
Başkan Er: Atatürk'ü rahmetle yâd ediyorum
Geçit: Atatürk Sonsuza kadar yaşayacak
KÜÇÜK KALPLERDEN BÜYÜK EZGİLER
Yeni Malatyaspor Puana Kavuştu: 0-0
Taşkın: Battalgazi'yi Afetlere Hazır Hale Getirdik
Battalgazispor'dan Futsal A Milli Takımına
Vali Yavuz: Veri girişlerini Başkanlar sorumludur
MASKİ İlçelere Malzeme Depoları Yapıyor
Geçit: İkizce, Malatya’nın Cazibe Merkezi Olacak
Malatya'da Sirenler 'Ata' İçin Çalacak
Malatya'da Gece Kontrolleri Artırıldı
İSTİHDAM BULUŞMALARI MALATYA’DA BAŞLIYOR
Arguvan’da doğalgaz çalışmaları başladı
Kiraz Ailesinin Acı Günü
Malatya'da 7 Aylık Gelin'in Şüpheli Ölümü
Van'da Çocuk Haberciliğinde Etik Dönüşüm Zirvesi
'DEPREM BÖLGESİNDEKİ ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI'
Ağbaba: Malatya OSB Arıtması Ne Zaman Bitecek?
Van’da Çocuk Hakları Çalıştayı başladı
TAŞTEPE MALATYA’NIN YENİ GÖZDE MAHALLESİ OLACAK
Başkan Er: Çocuklarımızın Geleceği İçin Çalışıyoruz
Başharık'ta Gençlik Merkezi ve Spor Sahaları Yapılıyor
PROF. DR. KEMAL SAYAR MALATYA KİTAP FUARI’NDA
Yeşilyurt’ta Şiir Ve Müzik Dinletisi Düzenlendi
Yeşilyurtlular Derneği Başkanlığına Cücemen Getirildi
Doğanşehir Belediyesi Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
