Kışla Caddesi Esnafı Taşınıyor
Gündem, 30 Temmuz 2024 01:436 Şubat depremleri sonrası rezerv alan ilan edilen ve yıkım çalışmalarının başlayacağı Kışla Caddesi'nde bulunan esnaflar iş yerlerini tahliye etmeye başlarken, Battalgazi Belediyesi de, lojistik destek sağlayarak iş yerlerinin boşaltan esnaflara nakliye araçları gönderdi.

Rezerv alan ilan edilen Kışla Caddesi’nde esnaflar iş yerlerini boşaltmaya başladı. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın talimatlarıyla Belediye ekipleri taşınma işlemlerini kolaylaştırmak nakliye araçları gönderdi. Gönderilen çok sayıda araçla esnaflar eşyalarını kısa süre içerisinde yeni taşındıklarını iş yerlerine götürdüler.
Başkan Taşkın: “İlçe Halkımızla Dayanışma İçerisindeyiz”
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Esnaflarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmak bizim önceliğimizdir. Depremin yaralarını birlikte sararken, esnaflarımıza sağladığımız desteği sürdüreceğiz. Belediyemiz her zaman olduğu gibi, şimdi de halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edecektir. Deprem sonrası yaşanan bu tür süreçler, hepimiz için oldukça zorlu ve stresli olabilir. Ancak bizler, Battalgazi Belediyesi olarak, halkımızın ve esnafımızın mağduriyetini en aza indirmek adına tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Esnaflarımızın bu geçiş döneminde karşılaştıkları zorlukları anlıyor ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Lojistik destekle birlikte, psikolojik ve sosyal desteklerimizle de esnaflarımızın yanındayız. Amacımız, işlerini kaybetme endişesi yaşayan esnaflarımıza güven vermek ve onları bu süreçte yalnız bırakmamaktır. Bu süreçte gösterdiğimiz dayanışma, sadece esnaflarımızın değil, tüm Battalgazi halkının birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermektedir. Yeni yerlerine taşınan esnaflarımıza yerleşme sürecinde de her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın taleplerini dinliyor, onların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu süreçteki dayanışma ve iş birliği ile daha güçlü bir Battalgazi inşa edeceğimize inanıyorum." dedi.
Gündem, 30 Temmuz 2024 01:43
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi Kırsalın Yollarını Onarıyor

MHP'den MESOB Başkanı Keskin’e ziyaret

Kent Konseyinde 'Meclis Akademisi' Başladı

Kırtasiye alışverişi cep yakıyor: Okul çantası 2 bin TL’ye doluyor

Yunus Nadi Kolukısa’nın kitabı yayımlandı

ARGUVAN PANGA SOYGUNU... (Öykü)

Darende Zengibar’da Başpehlivan Doğan Uzun

Yeşilyurt Belediyesi Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek

DARENDE DE SİNAN AKÇIL RÜZGARI ESTİ

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Kınacı: Önce bina, sonra altyapı inşa etmek doğru değildir

Yeşilyurt’ta Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

8. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası Sona Erdi

Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi Genişletiliyor

Yeşil Beton Travers Avrupa Patent Sürecinde

Kahramanmaraş İstiklalspor 2–0 Yeni Malatyaspor

MALATYALILAR BOSTANCI'DA BULUŞTU

Yeşilyurt'ta Zincirleme Kaza: 8 Kişi Yaralandı

Malatya'da 'Meclis Akademisi' projesi hazırlığı

CHP Hekimhan Teşkilatında Kongre Hazırlığı

Meclis Komisyonu Baro Başkanlarını Dinledi

Malatya’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Yapay Zeka Yüksek Lisans Programı Malatya'da açıldı

Yeni Malatyaspor Kongre Kararı Aldı

Ankara'da Özel Malatya Toplantısı

Sadıkoğlu: 6. bölge teşvikleri devam etmeli

'LGS Hazırlık Kursu’ Kayıtları 1 Eylül’de Başlıyor

Hayvan Yetiştiricilerine Kızılay'dan Malzeme Desteği

Darende Güreş ve Kültür Festivaline Hazırlanıyor

Memur-Sen'den Milli Eğitim Bakanlığına Ağır Eleştiriler

Yeni Malatyaspor'a bir -6 Puan Silme Cezası Daha

Hekimhan'da Beton Mikseri Devrildi: 1 Yaralı

Kale'de Kano Yarışması Düzenlendi

Ümit Vaat Eden Genç Siyasetçiler

Erkılınç: BİK Yoluna Devam Edecek

Malatya'da Bir Zamanlar Çerçiler Vardı

Hekimhan'a Konteynır Çarşı Kuruluyor

Arapgir Eğnir'de Çeşme Açılışı Yapıldı
