MGC Yönetimi Başkan Taşkın’ı Ziyaret Etti
Haber, 28 Mayıs 2024 06:39Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Battalgazi Belediye Başkanı Av. Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Başkan Yardımcısı Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Gül Ağca, Genel Sekreter Anadolu Ajansı Muhabiri Orhan Yoldaş, Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Olay Gazetesi Sahibi Ali Aladağ, Sonsöz Gazetesi İnternet Sitesi Yazı İşleri Müdürü Zeynep Aksaç, Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri İlker İsmail Durak’tan oluşan Cemiyet Yönetimi 31 Mart Seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilen Bayram Taşkın’ı ziyaret etti.
Malatya basını olarak göreve seçilenlerin her zaman başarılı olmalarını temenni ettiklerini belirten MGC Başkanı Vahap Güner “Malatya’da 35 yılı geride bırakan Cemiyetimizin kongresinde seçilen ve aktif olarak gazetecilik yapan arkadaşlarımızla sizlere hayırlı olsun dileklerimizi iletmeye geldik. Başarılar diliyoruz. Bunun yanında depremlerde yıkılan Malatya’mızın toparlanması için sizlerden çaba göstermenizi ve depremden etkilenen Çevre Yolu altının modern bir şekilde ayağa kaldırılması için gayretlerinizi bekliyoruz” dedi.
“MAL SAHİPLERİ YIKIN DİYOR, KİRACILAR DURUN DİYOR”
Depremlerde Battalgazi bölgesinin ağır hasar aldığını kaydeden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın “depremlerden bu yana sizlerde görev yapıyorsunuz, işin içinden geliyorsunuz. Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz. Kışla Caddesi ve İnönü Caddesinde rezerv alanlar ilan edilmiş. Tepkiler var, mal sahipleri binaların yıkılması için yüzde 90 onay veriyor ve yıkın diyor. Karşı çıkan kiracılar onlarında tepkileri insanları yordu” dedi.
Çevre Yolu altındaki mahallelerin bölümler halinde rezerv alan bölgesi ilan edildiğini kaydeden Başkan Taşkın, “Taştepe bölgesinde planlamalar yapılıyor, diğer bölgelerde de çalışmalar var yakın zamanda bu çalışmalar sonuç verdiğinde Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Malatya’da planlı çalışmalar devam ediyor. Bizlerde takip ediyoruz” diye konuştu.
Haber, 28 Mayıs 2024 06:39
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
