MASKİ Darende'de Muhtarları Dinledi
Ekonomi, 21 Mayıs 2024 20:19Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Sinan Çeçen, Darende İlçesi’nde; İlçe Kaymakamı Şeref Gülyer’i ve ardından Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt’u ziyaret ederek, bölgede devam eden ve planlanan alt yapı yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.
Darende mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen ve Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt muhtarların taleplerini dinledi.
Toplantıda konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt: “Bugün burada arkadaşlarımızın ve siz değerli muhtarlarımızın taleplerini dinleyip, Genel Müdürümüze ileteceğiz. Biz her zaman MASKİ’nin yanındayız. Üzerimize düşen ne ise iş ve işlemleri zamanında çözüm yoluna gideceğiz. Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Malatya merkez ve ilçelerindeki tüm muhtarların taleplerinin önemli olduğunu belirten MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen: “Deprem bölgesinde 11 ilimiz var. Devletimizin odak noktası şuan 11 ilimizin üzerinde. Deprem sürecinde Kahramanmaraş’ta görev yapıyordum. Deprem bölgelerinde devletimizin hem merhametini hem gücünü iliklerimize kadar hissettik. Burada da çok ciddi çalışmalar yapılmış. Devletimizin kaynaklarını değerlendirerek ciddi yatırımlar yapmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri, su kanalizasyon idaresi, DSİ ve kamu kurumlarının yaptıkları ve yapacakları işlerle alakalı umut ve beklenti içindeler. Darende Belediye Başkanımızın da bahsettiği gibi büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyeler ve diğer kurumlarla koordinasyonumuzun çok iyi olacağından emin olun. Sizler de bu konuda destek sağlayarak bizlerin arasında koordinasyonu sağlayacak kişilersiniz. Taleplerinizle alakalı ise bize gelen herhangi bir talebi, talebin nerden geldiğine bakılmaksızın makul sürede konu ile ilgili cevap verilecektir. Biz yapabileceklerimizle alakalı planlamamızı size söyleyeceğiz. Yapamayacağımız bir iş varsa da bununla ilgili gerekçemizi izah edeceğiz. 2024 yılı için yatırım planlaması yapıyoruz. Arkadaşlarımız sahada teknik etüt yapıyor, değerlendiriyoruz. Her sezonun başında ilçe ilçe hangi mahallede içme suyu, kanalizasyon, depo, sondaj vs. MASKİ’nin yatırım program alanında hazırlayacağız ve sizlere sunacağız. Yılsonunda da Allah nasip ederse büyük oranda gerçekleşmelerine şahit olacağız. Süreç içinde bu konu ile alakalı vakit kazanmaya oyalamaya gitmeyeceğiz bundan emin olabilirsiniz” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen, Darende’de Gürpınar Şelalesi ile Gürpınar Bölgesi TOKİ Köy Evleri’nde de incelemelerde bulundu. Çeçen, son olarak MASKİ İlçe Şefliğini ziyaret ederek, personelle bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ekonomi, 21 Mayıs 2024 20:19
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
