Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Darende'ye Ziyaret
Yaşam, 19 Nisan 2024 19:22Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret ederek Darende ilçesini gezdi.
Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında; Şehit Piyade Er Hamit Koçhan’ın, Şehit J. Er Ali Gökçe’nin, Şehit Polis Memuru Adem Keleş’in ailesini evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Hanımefendi Hanife Yazıcı “Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evladınızı şehit verdiniz. Bizler bu fedakarlık karşısında devlet olarak her fırsatta sizlerin yanında olacağız. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve şifa diliyorum.” dedi.
Şehit aileleri anlamlı ziyaretlerinden ötürü Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Şehit aile ziyaretinin ardından hane ziyaretinde bulunan Hanımefendi Hanife Yazıcı, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle hareket ettiklerini ve toplumun tüm kesimlerine erişilebilir hizmetler sunmaya devam ettiklerini belirtti.
Hane ziyaretinin ardından Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, kadınlarımızın psiko-sosyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olmak amacıyla faaliyet gösteren Aile Destek Merkezlerini ziyaret etti. Kursiyerlerin birbirinden güzel ve değerli eserlerini inceleyen Hanımefendi Hanife Yazıcı, el emeği göz nuru ürünler için kursiyerlere teşekkür etti.
Son olarak Hanımefendi Hanife Yazıcı, ülkemizin önemli kültür ve inanç merkezi olan Darende ilçesindeki Somuncu Baba Külliyesini ziyaret etti. Malatya’nın manevi mimarlarından olan Somuncu Baba’nın dergahını, çilehanesini, ilme adanmış ömrünü anlatan müzeyi ve türbe önünde bulunan balıklı kuyuları ziyaret etti.
Ziyaretler, Somuncu Baba Külliyesi civarında Tohma Kanyonu İçerisinde yer alan temizliği, doğal görünümü ve şifalı termal suyu ile ön plana çıkan Kudret Havuzunun gezilmesiyle son buldu.


Yaşam, 19 Nisan 2024 19:22
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
