Malatya Çarşısı Yılbaşında Hizmete Açılacak
Haber, 06 Nisan 2024 07:02Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu. Taşkın yeni çarşının yılbaşında hizmete gireceğini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kentin yeniden ayağa kaldırılması ve çarşı merkezinin eski kalabalık günlerine kavuşması için yerinde dönüşüm şeklinde yapılan Çarşı Projesi kapsamında kent merkezinde yapımına devam edilen Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalarda gelinen son aşamayı inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Taşkın, kısa süre içerisinde esnafların iş yerlerine kavuşacağını söyledi.
Başkan Taşkın: “Her Gün Sahalarda Olacağız”
Çarşı Projesi’nin hızla ilerlediğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Yüz akımız olacak Malatya çarşısının rezerv alanındaki inşaatını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Çok şükür temel güçlendirme bitti. Binalar yükselmeye başlamış durumdalar. Bakan Bey’in vermiş olduğu müjdeye, usule uyulacak. Yılbaşından sonra Ocak, Şubat gibi biz çarşımızı esnafımızla peyderpey buluşturacağız. Bizler de belediye olarak mutlaka takipçisi olacağız. Yapılardan sonraki sokak güzelleştirmesi, kaldırım gibi çalışmalar da inşaat çalışmasıyla paralel yürüyecektir. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, devletimiz sözünün arkasında duracaktır. Bizler de yardımcı olacağız. Bir an önce çarşımızı esnafımız ve hemşerilerimizle buluşturmak için şantiyedeki görevli arkadaşlarla istişare halinde birlikte çalışacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Bizleri takip etsinler, durmak yok; her gün sahalarda olacağız. Bu enkazı hep birlikte kaldıracağız” dedi.
Haber, 06 Nisan 2024 07:02
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi İhtiyaç Sahipleri İçin ‘Kurban Bağış’ İstedi

Malatya Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı

100. Yıl Parkı Çevresinde Güvenlik Denetimleri Yapılıyor

‘Nezaket Okulları’ Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Büyükşehir 200 Adet Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Meydancık Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu

Deprem Çalıştayı Sonuç Raporu Yayınlandı

Malatya'da 15 Torbacı Tutuklandı

Eşini öldüren Koca: Her iki kurşun eşime isabet etmiş

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU
