Malatya Çarşısı Yılbaşında Hizmete Açılacak
Haber, 06 Nisan 2024 11:32Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu. Taşkın yeni çarşının yılbaşında hizmete gireceğini söyledi.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kentin yeniden ayağa kaldırılması ve çarşı merkezinin eski kalabalık günlerine kavuşması için yerinde dönüşüm şeklinde yapılan Çarşı Projesi kapsamında kent merkezinde yapımına devam edilen Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalarda gelinen son aşamayı inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Taşkın, kısa süre içerisinde esnafların iş yerlerine kavuşacağını söyledi.
Başkan Taşkın: “Her Gün Sahalarda Olacağız”
Çarşı Projesi’nin hızla ilerlediğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Yüz akımız olacak Malatya çarşısının rezerv alanındaki inşaatını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Çok şükür temel güçlendirme bitti. Binalar yükselmeye başlamış durumdalar. Bakan Bey’in vermiş olduğu müjdeye, usule uyulacak. Yılbaşından sonra Ocak, Şubat gibi biz çarşımızı esnafımızla peyderpey buluşturacağız. Bizler de belediye olarak mutlaka takipçisi olacağız. Yapılardan sonraki sokak güzelleştirmesi, kaldırım gibi çalışmalar da inşaat çalışmasıyla paralel yürüyecektir. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, devletimiz sözünün arkasında duracaktır. Bizler de yardımcı olacağız. Bir an önce çarşımızı esnafımız ve hemşerilerimizle buluşturmak için şantiyedeki görevli arkadaşlarla istişare halinde birlikte çalışacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Bizleri takip etsinler, durmak yok; her gün sahalarda olacağız. Bu enkazı hep birlikte kaldıracağız” dedi.
Haber, 06 Nisan 2024 11:32
Yorumlar (0)
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Vali Yavuz’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Küba'da sivrisinek ısırıklarından 33 kişi öldü
Kurum: Kahramanmaraş yeniden ayağa kalkıyor
Ölmeztoprak: Malatya'nın Sorunlarının Takipçisiyiz
Ağbaba: İşyerleri Teslim Edilmeden Mücbir Sebep Bitirilemez
Başkan Sami Er: Bizim Gizli Ajandamız Yok
'Deprem komşuluk ilişkilerini zedeledi'
Öğrencilere Satranç Turnuvası düzenlendi
MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK KADEM’İ ZİYARET ETTİ
Derya Şafak: Mescid-i Aksa ümmetin evidir
Yeşilyurt'ta 'Önem' Projesine Coşkulu Şenlik Desteği
Maldia Derneği Hastaneye Tekerlekli Sandalye Bağışladı
Av.Deniz Çakır CHP Yüksek Disiplin Kuruluna Seçildi
CHP Parti Meclisine 3 Malatyalı Yüksek Oyla Seçildi
BATTALGAZİ BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ TANITIYOR
Doğanşehir'de Domuz Avı Başladı
TÜRK DÜNYASI 1. SU ÇALIŞTAYI AFYON'DA YAPILDI
Yeşilyurtspor, Osmaniye'den Puansız Dönüyor: 2-0
Battalgazi, Kahta'dan 3 Puanla Dönüyor: 2-1
Engüzekliler Abdal Musa Lokmasında Bir Araya Geldi
Yalova Malatyalılar Derneği Şehitler İçin Mevlüt Okuttu
Milli Voleybolcu Wargas Malatya’da Ehliyet Sınavına Girdi
Yeni Malatyaspor Ligden Çekiliyor
Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesine Destek İstedi
Yeni Malatyaspor, Adana'da Sahaya Çıkmadı
Depremin Ardından Göç Edenler mi Daha Mutlu, Kalanlar mı?
Malatya Esenlik Helal Gıda Fuarına Katıldı
Büyükşehir Zabıtası Gıda Denetimine Çıktı
