Gezer: Malatya’yı 5 yılda bölgenin cazibe merkezi yapacağız
Siyaset, 30 Mart 2024 19:27Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in göreve geldikleri süreçte hayata geçirecekleri projeleri anlatmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Gezer, “Ayrıca bu merkezde haftada bir onlarca stant açarak her işletmemize bir stant verecek ve iş arayanlarla buluşmaları sağlanacak. Böylece gençlerimiz işletme işletme dolaşmak zorunda kalmayacak. Buna ek olarak bu merkezimizde çalışan gençlerimizin sürekli gelişimlerine katkı amaçlı kariyer programları da düzenlenecek. Meslek eğitiminin içinden gelen bir hemşeriniz olarak ilk işlerimizden biri bu projeyi hayata geçirmek olacak” dedi.
Asrın felaketinin üzerinden 14 geçmesine rağmen halen depremden çıkmış haliyle duran ilçe ve mahallelerinde bulunduğuna dikkat çeken Gezer, “Birçok yerde insanımız adeta kendi kaderine terk edilmiş durumda. Malatya insanı bunu hak etmiyor. Her alanda hızlı bir seferberlik başlatmak gerekiyor. Bu da güçlü bir programa ve yetkin bir kadroya ihtiyaç duyuyor. İşte biz bunun için yola çıktık. 31 Mart’ı iple çekiyoruz. Emek vermeden olmaz, hazırlık yapmadan olmaz, yol haritası çıkarmadan olmaz. Fiziki, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma birlikte olmadan olmaz. Gelin bütün bunların olduğu bir programla şehrimizi birlikte ayağa kaldıralım. Güzel şehrimin güzel insanı. Bu çağrım sana. Biliyorum tereddütlerin var, kırgınlıkların var. Eyvallah, tüm kalbimle katılıyorum sana ama bir taraftan da soruyorum. Şehrimizin ekmek gibi su gibi yeni bir kurucu iradeye, yeni bir programa, yeni bir kadroya ihtiyaç duyduğu böyle bir dönemde. Sen değilse kim. Şimdi değilse ne zaman?” ifadelerine yer verdi.
Malatya'nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan kayısı ile ilgili de projelerinin olduğunu söyleyen Prof. Dr. Gezer, “Kayısıda lokomotif kurum sorununu çözeceğiz. Kayısının marka gücü ile Büyükşehir'in kurumsal gücünü buluşturacağız. Kayısının artık bir sahibi olacak. Büyükşehir Belediyesi kayısıyla ilgili çalışmaların merkezine dönüşecek. Kayısı konusunda heyecan verici bir süreç başlayacak. Sözümüz söz” diye konuştu.
Siyaset, 30 Mart 2024 19:27
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
