FIRAT EDAŞ KIZ ÇOCUKLARININ GELECEĞİNİ AYDINLATIYOR
Eğitim, 26 Mart 2024 13:12Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi. Müşteri memnuniyeti odaklı operasyon modelini benimseyen Fırat EDAŞ, 2023 yılında bu odağa en fazla katkı sağlayan 159 çalışanına başarı ödülü verdi ve üstün başarı gösteren her bir çalışanı adına Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunarak kız çocuklarının geleceğine ışık oldu.
Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli’de yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), düzenlediği “2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı”nda başarılı saha çalışanlarına ödüllerini verdi.
Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Alper Erbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü ve bölge yöneticilerinin katıldığı toplantıda, müşteri memnuniyetine giden yolda insan odaklı yönetim anlayışı ve başarının ödüllendirilmesi kavramlarının önemi vurgulandı.
ERBAŞ: “2023 YILINDA YAŞANAN TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞAN EKİP ARKADAŞLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
Kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7 gün 24 saat büyük bir özveriyle çalışan Fırat EDAŞ saha ekiplerinin, ülke ve bölgenin refahı için özellikle asrın felaketinin yaşandığı 2023 yılında gösterdikleri performansın çok anlamlı olduğunu ifade edenDağıtım Operasyonları Genel Müdürü Alper Erbaş, “Geniş ve zorlu bir coğrafyada elektrik dağıtım hizmeti veriyor. gece gündüz demeden bölge halkına kesintisiz enerji arzı sunmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız deprem felaketi bölgemizi büyük ölçüde etkilemiş olsa da yılmadan, yorulmadan hem çalışmalarımıza hem de yatırımlarımıza devam ettik ve birlikte büyük başarılara imza attık. Geçtiğimiz yıl yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.” dedi.
BAŞARILI FIRAT EDAŞ SAHA EKİPLERİ KIZ ÇOCUKLARININ YARINLARINI AYDINLATIYOR
Elektrik dağıtım faaliyetinin doğası itibarıyla insana hizmet, ülke refah ve kalkınmasına katkı sağladığını belirten Erbaş, “Fırat EDAŞ olarak bölgemize kesintisiz enerji arzı sunma hedefimiz ve bu doğrultudaki çalışmalarımızla bölgemizin kalkınmasına destek olurken, bu misyon kapsamında sahadaki performanslarıyla beklentilerin ötesine geçen çalışma arkadaşlarım aynı zamanda kız çocuklarımızın yarınlarına da ışık oldular” ifadelerinde bulunarak üstün başarı gösteren 159 personele teşekkürlerini ileterek ödüllerini ve bağış sertifikalarını takdim etti. Dağıtım Operasyonları Erbaş, Fırat EDAŞ olarak tüm ekip ile birlikte başarı çıtasını yükselterek 2024 yılında gerek müşteri memnuniyeti gerekse yeni yatırımlar ile stratejik adımlar atacaklarını belirtti.
Eğitim, 26 Mart 2024 13:12
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
