Niloya ve Arkadaşları Elazığ’a Geliyor
Kültür & Sanat, 21 Mart 2024 04:17Türkiye'nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, "Müzik Kutusu Müzikali" kapsamında Elazığ’a geliyor. Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayında çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinliklerde çizgi kahraman, en yakın arkadaşları Mete ve Tospik’le beraber hafızalara kazınan şarkıları ve eşsiz sahne gösterileri eşliğinde unutulmaz bir deneyime imza atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda çizgi kahramanlar, minikleri 23 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’ne gizemli bir sesin peşine düştükleri maceraya davet ediyor.

YouTube’da 5 buçuk milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Ekranların sevilen yerli çizgi kahramanı, eğlenceli şarkıları ve göz alıcı dekoruyla çocuklara muhteşem bir zaman dilimi vadeden müzikali “Müzik Kutusu” ile şehrine geliyor.
Türkiye’nin birçok iline konuk olan Niloya ve arkadaşları; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar verirken, eğlenceli bir zaman dilimi sunuyor. Bu kapsamda Ramazan ayında çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinliklerde çizgi kahramanlar minik dostlarını 23 Mart Cumartesi günü 20.30’da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’ne unutulmaz bir deneyim yaşamaya çağırıyor.
Ses Nereden Geliyor?
Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarını keyif dolu bir hikâyeye çıkarıyor. Arkadaşı Mete ile gizemli bir ses duyan Niloya sesin nasıl ve nerden geldiğinin peşine düşer. Buldukları eski bir radyodur. Sonrasında babasına ait olduğunu öğrendiği radyoyu bıraktığı yerde bulamaz. Niloya karşılaştığı meraklı kargalardan yardım ister; kukla oynatıcısında gördüğü başka bir radyo kafasını karıştırır. Uzun ve sürprizli bu serüvende Mete, Murat, baba, Tospik ,Bay vakvak ve Kargalar Niloya’nın yol arkadaşları olacaktır.
Kültür & Sanat, 21 Mart 2024 04:17
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi Kırsalın Yollarını Onarıyor

MHP'den MESOB Başkanı Keskin’e ziyaret

Kent Konseyinde 'Meclis Akademisi' Başladı

Kırtasiye alışverişi cep yakıyor: Okul çantası 2 bin TL’ye doluyor

Yunus Nadi Kolukısa’nın kitabı yayımlandı

ARGUVAN PANGA SOYGUNU... (Öykü)

Darende Zengibar’da Başpehlivan Doğan Uzun

Yeşilyurt Belediyesi Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek

DARENDE DE SİNAN AKÇIL RÜZGARI ESTİ

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Kınacı: Önce bina, sonra altyapı inşa etmek doğru değildir

Yeşilyurt’ta Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

8. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası Sona Erdi

Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi Genişletiliyor

Yeşil Beton Travers Avrupa Patent Sürecinde

Kahramanmaraş İstiklalspor 2–0 Yeni Malatyaspor

MALATYALILAR BOSTANCI'DA BULUŞTU

Yeşilyurt'ta Zincirleme Kaza: 8 Kişi Yaralandı

Malatya'da 'Meclis Akademisi' projesi hazırlığı

CHP Hekimhan Teşkilatında Kongre Hazırlığı

Meclis Komisyonu Baro Başkanlarını Dinledi

Malatya’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Yapay Zeka Yüksek Lisans Programı Malatya'da açıldı

Yeni Malatyaspor Kongre Kararı Aldı

Ankara'da Özel Malatya Toplantısı

Sadıkoğlu: 6. bölge teşvikleri devam etmeli

'LGS Hazırlık Kursu’ Kayıtları 1 Eylül’de Başlıyor

Hayvan Yetiştiricilerine Kızılay'dan Malzeme Desteği

Darende Güreş ve Kültür Festivaline Hazırlanıyor

Memur-Sen'den Milli Eğitim Bakanlığına Ağır Eleştiriler

Yeni Malatyaspor'a bir -6 Puan Silme Cezası Daha

Hekimhan'da Beton Mikseri Devrildi: 1 Yaralı

Kale'de Kano Yarışması Düzenlendi

Ümit Vaat Eden Genç Siyasetçiler

Erkılınç: BİK Yoluna Devam Edecek

Malatya'da Bir Zamanlar Çerçiler Vardı

Hekimhan'a Konteynır Çarşı Kuruluyor

Arapgir Eğnir'de Çeşme Açılışı Yapıldı
