GEÇİT: SİZ DEĞİL, BİZ SİZİN AYAĞINIZA GELECEĞİZ
Siyaset, 16 Mart 2024 00:55Sütlüce mahalle toplantısında; depremin izleri silinmiş bir Malatya’yı 2 yıl içerisinde vatandaşlara teslim edecekleri sözünü veren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Başkanım Yanımda’ projesinden de bahsederek, “Siz bizim değil biz sizin ayağınıza geleceğiz ve sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğiz” dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık ile birlikte Sütlüce Mahallesi’nde düzenlenen toplantılara katıldı. Miting havasında geçen toplantıda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Geçit, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinlerine hitap eden Geçit, depremin izleri silinmiş bir Malatya’yı 2 yıl içerisinde vatandaşlara teslim edecekleri sözünü verdi.
“6 ŞUBAT DEPREMLERİ BİZE ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ”
“6 Şubat depremleri bize çok şey kaybettirdi ama aynı zamanda çok şey öğretti” diyen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, seçilmesi durumunda yapacağı hizmetleri anlattı. Malatya’da depremin izlerini silmek için gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan adayları ile koordineli bir şekilde şehrin ayağa kaldırılması konusunda projeler hazırladıklarını ifade eden Pof. Dr. İlhan Geçit, “Bizler ekip olarak Malatya’ya hizmet etmek istiyoruz. Bizler yarın seçildiğimizde şahsi kaprislerimizi belediye hizmetlerimizin önüne koymayacağız. Kavga etmeyeceğiz, hizmet üreteceğiz. Belediyeler arası uyumu ve koordinasyonu çok önemsiyoruz ve bunu başaracağız. 6 Şubat depremi bize çok şey kaybettirdi ama aynı zamanda çok şey de öğretti. Biz gelir gelmez ekip olarak bu şehri ayağa kaldırmak için gerek üniversiteler, gerekse TOKİ ile toplantılar yaptık. Çarşıyı en geç bir yıl içinde ayağa kaldıracağız. Hatta Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız, 10-11 ay gibi bir sürede de olur dedi. İkinci ve üçüncü etapları da en geç 2 yıl içerisinde bitireceğiz. Ama Nasıl? Birinci sınıf imalatlarla bitireceğiz. O çarşı hayal ettiğinizin daha ötesinde bir çarşı olacak. Yeşilyurt ve Battalgazi dahil 11 ilçemizde depremin tüm izlerini en geç 2 yıl içinde merkezi hükümetin desteği ile sileceğiz. Size normal yaşanabilir, sanatıyla, sporuyla, kültürüyle bir Malatya teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“BELEDİYE BAŞKANI HALKININ YANINDA OLMALI”
Vatandaşlara ‘Başkanım Yanımda’ projesini de kısaca detaylandıran Geçit, “Geldiğimizde yapacağımız bir başka şey de belediyeyi dar bir zümrenin ağırlandığı makamlar olmaktan çıkaracağız. Sizler bize çok rahat ulaşacaksınız. ‘Başkanım Yanımda Projesi’ bizim önem verdiğimiz bir diğer projemiz. Düzenli bir şekilde Her ay iki bölgede toplantı yapacağız. Tüm ekip olarak yerinde sorunları tespit edip karar alacağız ve sonuçları takip edeceğiz. Siz Belediyelerin kapılarında sekreterlere takılmayacaksınız. Biz sizin ayağınıza geleceğiz. Belediye başkanı sürekli halkının yanında olması gerekiyor, her zaman olacağız da. Kiltepe’yi rezerv alanına aldık, Melekbaba’yı kentsel dönüşüm alanı ilan ettik diyoruz veya rezerv alanı ilan edeceğiz diyoruz, çünkü 5 yıl içinde kentsel değeri artmış mahalleler olarak karşımıza çıkacak. Altyapısıyla, üst yapısıyla her şeyini bitireceğiz. Size söz veriyorum” dedi.
Siyaset, 16 Mart 2024 00:55
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
