SÜLÜK: PÜTÜRGE DE NE DEDİYSEK FAZLASINI YAPTIK
Siyaset, 11 Mart 2024 01:14Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük, Pütürge de ne istenmişse fazlasıyla yaptıklarını söyledi.

Pütürge'li seçmenler ile, Yerel seçimler'e sayılı günler kala yapılan Röportajlarda konuşan Pütürge'li vatandaş, "-Mevcut Belediye Başkanımız Mikail Sülük Pütürge'ye çok büyük hizmetler getirdi, Pütürge'yi baştan aşağı neredeyse değiştirdi. Şimdi bize düşen de, Mikail Başkanımız'ın yanında olmaktır.- Sonuna kadar Başkanımız'ın yanındayız.- Ak Parti varsa, Mikail Başkan varsa bizde varız.-Yapılan bunca hizmeti görmeyecek değiliz, hizmet için yeniden Mikail Sülük.- Pütürge hiç bir zaman bu kadar hizmet görmemişti, o yüzden tabiki Mikail Sülük-" ifadelerine yer vererek, Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük'e bağlılıklarını dile getirdi.
"YAPARIZ DİYENLER Mİ, NE DEDİYSEK FAZLASINI YAPTIK,
BUNDAN SONRA DA YAPACAĞIZ DİYEN BAŞKAN SÜLÜK MÜ?
Gerçekleştirilen Röportajlar sırasında konuşan Pütürge'li vatandaş, üstün hizmetlerinden dolayı memnun kaldığı Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı Mikail Sülük ile ilgili konuşurken, "-vatandaş olarak bizde incelemeler ve değerlendirmelerde bulunuyoruz, buna göre akla gelen soru şu; 'denenmeyen yaparız diyen diyer adaylar mı, yoksa Pütürge için önem taşıyan 19 büyük projeyi gerçekleştirerek, yine yüzlerce diyer hizmetleri veren ve 'Ne Dediysek Fazlasını Yaptık, Yapmaya da Devam Edeceğiz' diyen Mikail Sülük mü? Tabiki mantıklı olan hizmetleriyle denenmiş, büyük hizmetler veren Mikail Sülük!"- diyerek Pütürge'li seçmenin bilinçli hareket ettiğini belirtti.
31 Mart 2024'te yapılacak olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız vererek mahalle ve ev ziyaretlerine yoğunluk veren Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, gittiği her mahallede büyük ilgi ve katılım ile karşılanıyor.
Siyaset, 11 Mart 2024 01:14
Yorumlar (0)

YEŞİLYURTSPOR MUTLAKA LİGE KATILMALIDIR

Bir Zamanların Malatya'sı...

Özgür Özel, Ağbaba'ya Geçmiş Olsun'a Geldi

Narmikan Folklor Ekibi Türkü Festivali’nde Göz Doldurdu

Çoban: Yeşilyurtspor'u Dağıtacak Duruma Getirdiler

Ağbaba: 3 Yıldır Bir Esnafa İşyeri Teslim Edilemedi

Başkanlar Yama Dağına Çıktı

Yaygın Basın Malatya'da Yapılan İnşaatları Gezdi

Doğanşehir'de Orman Yangını

Ticaret Borsası Aşure Günü etkinliği düzenledi

İsviçre'den 5 Öğrenci ,Arguvan'da Etüt Merkezinin Temelini Attı

Arguvan Türkü Festivali Coşkusu Avrupa'ya Ulaştı

Yeşilyurt Belediyesi Basketbol Kursu Açtı

Doğu Anadolu'nun En Başarılı Milletvekilleri

'Sarı Bir Umut Resmet' Yarışması İlgi Gördü

Büyükşehir Tarımsal Sulama Projelerini Hayata Geçiyor

Arguvan İsaköy'de Kütüphane Açıldı

Arguvan 17. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali Başlıyor

Darende'de Vatandaşın Çadırı Yandı

Malatya'dan 4 Öğrenci Baykar Fen Lisesine Yerleşti

Battalgazi Belediyesinden Refakatçilere Destek

BATTALGAZİ’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

DAİMFED Ticaret Kompleksi Projesini AK Partiye Anlattı

Vali Seddar Yavuz Açıkladı: Parkı Yeniden Düzenliyoruz

Kenger Sakızı Fiyatı Altını Solladı

Malatya'da 16 Bin 500 Kırsal Konut Yapılıyor

'Koruyucu ailelere devlet her türlü desteği sağlıyor'

TGC 2025 Basın Özgürlüğü Ödülleri sahiplerini buldu

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yılında anlamlı sergi

Kredi kartı faizlerinde yeni dönem

Yaz Okulu’na Katılan Öğrencilerin Coşkusu

Dijital Tekellere Karşı Gazetecilik Mücadelesi

Başkan Geçit: Trafik Akışını Rahatlatıyoruz

Darende'de Ozan Anıtı

2 Oto Çarpıştı, Bir Kişi Öldü

Geçit: Kırsalda da Gerçek Bir Değişim Süreci Yaşıyoruz

Vali Yavuz'dan Gazeteciler Bayramı Mesajı

Keskin: Malatyalı esnaf ve çiftçiye pozitif ayrım şart

Yeşilyurt'un ‘Çırmıktı’ Kitabı Yayımlandı
