Taşkın: Tek vatandaşımız mağdur edilmeyecek
Siyaset, 07 Mart 2024 03:18Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, öncelikli gündemlerinin deprem de büyük yıkım yaşayan Malatya ve Battalgazi’de yaraları sarmak olduğunu kaydederek, yeni çarşı çalışmalarının ise tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
“Esnaf kardeşlerimizden biraz daha sabır istiyoruz”
Balıkçı Pazarı esnafını da ziyaret eden ve yıl sonu gibi kalıcı işyerlerine taşınmaların başlayacağını belirten AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın “ Geçtiğimiz günlerde şehrimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ile verimli görüşmeler yaptık. Sayın bakanımız müjdeyi vererek inşaat süresini 5 ay öne çekti. Biraz daha sabır, inşallah yıl sonu 2025 yılı başında bütün kardeşlerimizi yeni çarşıda anahtarını çevirerek dükkanını açacaktır. Esnaf kardeşlerimizden biraz daha sabır diliyorum. “ dedi.
“Tek vatandaşımız mağdur edilmeyecek”
Kalıcı konutlara ilişkinde açıklamalarda bulunan Taşkın, tek bir vatandaşı mağdur etmeyeceklerini kaydederek, "Öncelikle yıkılmış çarşımızın ayağa kaldırılması ve yıkılmış mahallelerimizin rezerv alanı ilan edilerek vatandaşlarımızın kalıcı konutlarına kavuşması için büyük gayret göstereceğiz. Çarşı inşaatımız ve kalıcı konutlar için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Depremler sonrası yapımına başlanılan 26 bin konuttan 6 binden fazlası tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor. Konutlar tamamlandıkça kuralar çekilerek vatandaşlarımıza teslim edilecek. İnanıyoruz ki önümüzdeki bir yıl içerisinde hiçbir vatandaşımız konteyner kentlerde yaşamaya mahkum edilmeyecek ve hiçbir esnaf kardeşimiz konteynerde ticaret yapmaya mahkum edilmeyecek” şeklinde konuştu.
Siyaset, 07 Mart 2024 03:18
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
