Dönmezer: Malatya'yı İstişare ile Yönetmeye Talibiz
Siyaset, 04 Mart 2024 17:40Malatya'da görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerini, ilçe belediye başkan adayları ile birlikte ziyaret eden HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, doğru adaylarla ve doğru projelerle seçim yarışının içinde olduklarını, seçildikleri takdirde toplumun tüm kesimleri ile istişare kültürünü oturtarak memlekete hizmet edeceklerini söyledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Yeni Malatya Gazetesi ve diğer basın kuruluşlarını ziyaret eden HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Halil Yıldırım, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şahin Arslan, Yazıhan Belediye Başkan Adayı Fehmi Yılmaz açıklamalarda bulundu.
HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Dönmezer, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Halil Yıldırım, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şahin Arslan, Yazıhan Belediye Başkan Adayı Fehmi Yılmaz ile birlikte basın konteynerlerinde faaliyet yürüten ulusal ve yerel basın temsilcilerini ziyaret etti.
"Doğru adaylarla ve doğru projelerle seçim yarışının içindeyiz"
Yapılan ziyarette açıklamada bulunan HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Dönmezer, "Doğru adaylarla ve doğru projelerle seçim yarışının içerisindeyiz. Sosyal projelerimiz, gençlikle alakalı projelerimiz, aileyle alakalı projelerimiz, ulaşım ve altyapıyla alakalı bir sürü projelerimiz mevcut. Sahada herkesle istişare içerisinde herkesle bilgi alışverişi içerisinde olmanın vermiş olduğu bir özgüvenle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. En önem verdiğimiz konulardan biri istişare kültürünün bir arada olabilmesi, istişare kültürünün canlı tutulabilmesi, en önemli projemizi soracak olursanız, şeffaf belediyecilik, doğru belediyecilik, yalansız, çalmasız, ihanetsiz bir belediyecilik anlayışı. Bunlar neden önemli? Memlekete yapılabilecek olan hizmetlerin alanları bellidir. İhtiyaç dahilinde yol yapılır, köprü yapılır, okul yapılır. Bütün bunlar memleketimizdeki bütün insanlarla, istişare halinde olur, fikirlerini alırsanız önem sırasına göre nereden başlayacağını bilirsiniz. Bizim HÜDAPAR olarak memleketimize yaptığımız ve yapacağımız en önemli hizmetlerden biri bu saydığım çerçeve içerisinde sosyal belediyecilik anlayışını vatandaş ve belediyenin bir arada birbiriyle görüşen sorunlarını direkt yerinde ve doğru çözümlerle yapabilmesini sağlamak. Bunun için Malatya'mızın altyapısı belediyecilik noktasında mevcut personellerle ve ilave edilecek personellerle mümkün. Eksik kaldığımız yerlerde üniversitedeki akademisyen hocalarımızdan destek alarak çünkü kendileriyle görüşüp bilgi alışverişinde bulunduğumuzda bu tür şikayetleri geliyor. 'Belediyelerimiz bizden bir fikir almıyorlar. Yaptığımız çalışmalarda dikkate alınmıyor. Hatta yok sayılıyor.' Biz üniversite akademisyen çevresinden, muhtarlarımızdan, esnaf sanatkar odalarımızdan bir istişare kültürünü ve bunu daha da ileriye götürerek bir bilim kurulu akil insanlarla birlikte şehrimizi yönetmeye talibiz. İnşallah belediye başkanı seçilirsek bütün siyasi partilerden, kanaat önderlerinden ve toplumda önde olan bütün insanlarımızla İnşallah bu kültürü oturtup memleketimize hizmet edeceğiz." dedi.
Siyaset, 04 Mart 2024 17:40
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
