SİNYALİZASYON SİSTEMLERİNDE EVDE KAL UYARISI
Yaşam, 06 Nisan 2020 22:56Koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından başlatmış olduğu dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının yanında vatandaşların evde kalmaları için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi evde kalmanın önemine dikkat çekmek için yeni bir uygulama daha başlattı.
Koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından başlatmış olduğu dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının yanında vatandaşların evde kalmaları için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi evde kalmanın önemine dikkat çekmek için yeni bir uygulama daha başlattı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi virüsün giderek yayıldığı günümüzde evde kalmanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapmak için Sinyalizasyon sistemlerinde kırmızı ışık yandığı zaman ‘Evde Kal’ yazısı ile sürücü ve yayaların dikkatini çekmeyi amaçlıyor.
Evde kalmanın ne kadar önemli olduğu konusunda vatandaşları sürekli olarak uyaran Malatya Büyükşehir Belediyesi ana akslarda bulunan Sinyalizasyon sistemlerinde kırmızı ışık yandığı sırada ‘Evde Kal’ yazısı ile vatandaşları daha duyarlı davranmaları konusunda uyarıyor.
Çeşmelere Sıvı Sabunluk Monte Ediliyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşların temizlik araçlarına ulaşımını kolaylaştırmak için çeşmelere sıvı sabunluk monte ederek vatandaşların hijyen kurallarına uymaları amaçlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşların hijyen kuralları içerisinde ellerini temizlemeleri amacıyla merkezde bulunan çeşmelere sıvı sabunluk monte ederek vatandaşların çeşmeleri kullanmaları durumunda ellerini temiz bir şekilde yıkayarak herhangi bir hastalığa karşı önlemlerini almaları amaçlanmaktadır.
Semt Pazarlarında denetim artırıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi her alanda olduğu gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı semt pazarlarında da denetimlerini artırdı.
Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Semt Pazarlarının giriş ve çıkışlarında koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven dağıtımı yaparken vatandaşların ateşleri de ölçülüyor.
Vatandaşların alınan tedbirlere uymaları noktasında bilgiler veren ekipler dağıtılan malzemelerin kullanılması ve ayrıca sosyal mesafe kuralına vatandaşların uymaları gerektiği hatırlatıldı.
Vatandaşlardan ve pazarcı esnafından teşekkür
Yapılan uygulamadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar ile pazarcı esnafı, “Sağlık her şeyden önce gelir. Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu bu uygulama çok güzel. Vatandaşın sağlığı içen yapılan bu güzel çalışmadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Atabey Feribot İskelesinde vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıldı
Vatandaşlarının sağlığı için her adımı atan Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey Feribot İskelesinde de gerekli tedbirleri aldı.
Malatya ile Baskil arasında yoğun olarak kullanılan Atabey Feribot İskelesinde de Büyükşehir Belediyesi gerekli tedbirleri alarak yolcuların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini amaçlıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından seyahat izin belgesi alan vatandaşlara feribota binmeden önce eldiven ve maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Yaşam, 06 Nisan 2020 22:56
Yorumlar (0)
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
