GEZER: DARENDE'Yİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ
Siyaset, 27 Şubat 2024 02:46Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Darende ilçesinde esnafları ziyaret ederek yapacakları projeleri anlattı.

Seçim gezileri kapsamında Darende ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, ilçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret ederek projelerini anlattı, seçimlerde Darende’nin hak ettiği noktaya gelmesi adına destek istedi.
20 yılı aşkın süredir Malatya’nın tüm sorunlarının çözümü adına birçok çalışma yaptığını belirten Prof. Dr. Gezer, Darende üzerine de çok sayıda çalışmalarının olduğunu söyledi. Darende ilçesinin tarım ve turizm bakımından potansiyelinin yüksek olduğuna değinen Gezer, “Özellikle kayısı üretiminde Darende’miz Türkiye’de en fazla üretim yapan ikinci ilçemiz. Aynı zamanda dünyada da ikinci ilçe. Bu nedenle Darende’mizin ciddi bir tarım potansiyeli bulunuyor. Bunun yanı sıra yine turizm, hayvancılık, sanayi gibi potansiyellerinin de ortaya çıkarılarak Türkiye'deki ilçeler arasında üst sıralara çıkması gerektiğini söylemek istiyorum” dedi.
“DARENDE’Yİ DAHA İLERİ TAŞIMAK İÇİN YOL HARİTAMIZ HAZIR”
31 Mart akşamı halkın teveccühü ile yetki aldıklarında Malatya tarihinin yakın zamanda gördüğü en büyük kalkınma seferberliğini başlayacaklarını da ifade eden Prof. Dr. Gezer, Hem Darende’mizi hem de Malatya’mızı hep birlikte çok daha ileriye taşıyacağız. Tarihi, kültürel ve coğrafi güzellikleriyle öne çıkan, bu yönüyle büyük bir potansiyele sahip olan ama son yıllarda gittikçe gerileyen Darende ilçemizin sorunlarını çözmek ve daha ileriye taşımak için yol haritamız ve projelerimiz hazır.
Darende’yi ülkemizin müstesna ilçelerinden biri haline getirmeye kararlıyız. Sosyal Konut Projeleri, Tarımsal Sanayi Projeleri, Sulama projeleri, Kooperatifçilik projeleri, Ticaret Merkezi Projesi, Mahalle sosyal yaşam merkezleri, İlçe sosyal yaşam merkezi, İlçe kent parkı, Su sporları projesi, Ekoturizm projeleri, Darende Ortak Akıl Platformu ve diğerleri. 31 Mart’ta biz kazanacağız. Darende kazanacak, Malatya kazanacak” diye konuştu.
Siyaset, 27 Şubat 2024 02:46
Yorumlar (0)

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş Bir Yılı Değerlendirdi

Levent Vadisinde Cam Köprü ve Ziplin Kapatıldı

Malatya'da 'Sigara Bırakma Polikliniği' Açıldı

Sadıkoğlu: Hasar Tespitlerinin Tamamlanmasını Bekliyoruz

BATTALGAZİ’DE AİLE YILI ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN ER ARAPGİR'İ ZİYARET ETTİ

Keskin: Zincir Marketlerden Uzak Durun!

Malatya'da Siber Güvenlik Eğitimi Verildi

Yeşilyurt Belediyesi Topsöğüt'lüleri Dinledi

Şahin: Akçadağ'da Kapalı Sistem Sulamaya Geçilmelidir

Erdemir'in Peletleme Tesisi Neden Açılmadı?

Malatya Valisi Yavuz İnşaatları Denetledi

Arapgirli Mucit Hüseyin Cahit Fırat vefat etti

Yeşilyurtspor 150 Milyonluk Bütçe ile Şampiyonluk Hedefliyor

Yeşilyurtspor Orduzu'daki Tesislere mi Taşınacak?

Malatya Yeşilyurtspor Yönetimini Yeniledi

Zirai Don Araştırma Komisyonu Malatya'da Toplandı

Malatya Polis Evi Hizmete Girdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Yeşilyurt'ta Kırsal Mahallelerin Yollarına Ağırlık Verilecek

Yağışlardan Çöken Evdeki 3 Kişi Yaralandı

AĞBABA; MALATYA'DA YEREL YÖNETİMLER ÇAKILDI

Ölmeztoprak: Sulama da Sorun Yaşamak İstemiyoruz

Fidanel: Yerinde Dönüşüm Süresi Uzatılsın

Sadıkoğlu: Mücbir sebep süre uzatımı yetersiz

Büyükşehir Glütensiz Kafe Projesi’ni hayata geçiriyor

Malatya'ya Bir Buğday Pazarı Daha Yapılıyor

AK Parti 10. Yargı Paketi'ni Meclis Başkanlığına sundu

Sertifikalı Kurban Kesim Elemanı Eğitimi Verildi

Geçit: Yeşilyurt'un Ulaşım Alt Yapısını Güçlendiriyoruz

Taşkın: Dinlemeye değil, Çözmeye Geldik

Yeşilyurt Kaymakamı Baytak Şube Müdürü Olarak Atandı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

ARAPGİR MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU

Valilik Uyardı: Ön Borçlandırma İşlemleri Ücretsizdir!

Türk Mutfağı Haftası Etkinliği Malatya'da Kutlandı

Tecde Mahallesinin Sokakları Asfaltlanıyor

Başkan İsmet Bayram TESKOMB yönetiminde

Doğa Harikası: Çır Şelalesi
