Işıkhan: Malatya'yı Ayağa Kaldıracak Bizim Adaylarımızdır
Siyaset, 21 Şubat 2024 21:38Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Malatya’da yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yaptığı konuşmada, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sami Er başkanımızla inşallah, hem Büyükşehiri hem de 13 ilçemizin tamamını milletin partisi AK Parti ile Cumhur’un İttifakıyla tekrar buluşturacağız” dedi.

Bir dizi ziyaret ve toplantı için Malatya’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, kentteki sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya AK Parti’nin Büyükşehir Adayı Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’te eşlik etti.
Toplantıda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, tek dertlerinin Türkiye’yi maruz kaldığı tüm zorluklar karşısında refaha ulaştırmak olduğunu ifade ederek, “Genel icraatlarda ki başarımızın temelini oluşturan unsur hiç kuşkusuz yereldeki başarılarımızdır. Çünkü şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki, gelişim, ilerleme ve kalkınma yerelden başlar. Bu anlamda partimizin halka hizmet vizyonu da yerel yönetim tecrübesine dayanmakta” dedi.
Dünya beşten büyüktür diyerek sadece Türkiye’nin geleceğini değil aynı zamanda dünyanın geleceğini de inşa etme gayretinde olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 40 yıllık başarı hikayesinin, belediyecilik ve yerel yönetimler vizyonuyla başladığını ifade eden Bakan Işıkhan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti, ülkemizde belediyecilik anlayışını değiştirmiş, milletimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmıştır. 21 yıldır eser denilince akla AK Parti gelmekte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gelmekte. Oyunu Cumhur İttifakına vermeyen muhalif seçmen dahi, ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyerek bu hakikati, bu güveni ortaya koymaktadır. Malatya’da da yine yaparsa AK Parti yapar, bunu yediden yetmişe herkes biliyor, herkes farkında” ifadelerine yer verdi.
“HEM BÜYÜKŞEHİRİ HEM DE 13 İLÇEMİZİN TAMAMINI MİLLETİN PARTİSİ
AK PARTİ İLE CUMHUR İTTİFAKIYLA TEKRAR BULUŞTURACAĞIZ”
31 Mart yerel seçimlerinin önceki seçimlerden çok farklı olduğuna da değinen Bakan Işıkhan, “Türkiye artık, yüzyıllık bir zamanı geride bırakmış, ikinci yüzyılında yeni destanlar yazmaya niyetli, önümüzdeki yüzyıla mührünü vurmaya kararlı bir ülkedir. Dolayısıyla 31 Mart seçimleri bu yüzyılın ilk seçimi olması sebebiyle; tüm il ve ilçelerimiz için önemli bir dönüm noktası olacak inşallah. Şunu unutmamalıyız ki güçlü Türkiye hedefimize giden yol, her bakımdan güçlü şehirlerden ve güçlü belediyelerden geçiyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sami Er başkanımızla inşallah, hem Büyükşehiri hem de 13 ilçemizin tamamını milletin partisi AK Parti ile Cumhur İttifakıyla tekrar buluşturacağız. Bugüne kadar gerek büyükşehirde gerekse ilçelerimizde AK Belediyecilik farkını, hizmet farkını hepiniz gördünüz” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinde Malatya’nın her bir karışına hizmet veren tüm belediye başkanlarına gayretleri için teşekkür eden Işıkhan, şunları söyledi:
“BAŞKAN ADAYIMIZ SAMİ ER VE İLÇELERDEKİ YOL ARKADAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE BU ŞEHİR, TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİMİZİN ÖNCÜSÜ OLACAKTIR”
“Değerli Arkadaşlarım Herkesin bildiği gibi, Malatya’nın suyu sert, insanı merttir. Malatyalılar su gibi azizdir. Malatya büyük icraatların yapıldığı ve yapılacağı yerdir. Yeter ki içindeki cevheri ortaya çıkaracak usta ve ehil ellerle buluşsun. Bu ehil eller, AK Parti ve Cumhur İttifakı kadrolarıdır. Bu ehil eller Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracak olan kıymetli başkan adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımızdır. Malatya’nın her bir ilçesini hizmette yarıştıracak olan Gerçek Belediyecilik, AK Belediyeciliktir. Malatya, insanlık tarihinin başladığı, destanlara, evliyalara, ulemaya yurt olmuş bu coğrafyanın en kadim şehirlerinden birisidir. İnanıyorum ki halka hizmet bayrağını, millet sevdamızı devralacak kıymetli Başkan Adayımız Sami Er ve ilçelerimizdeki yol arkadaşları ile birlikte bu şehir, Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin öncüsü olacaktır.
Ne diyoruz? Türkiye Yüzyılı şehirleri için, hazırız, kararlıyız. Sadece bir Bakanınız olarak değil, aynı zamanda bir ağabeyiniz, kardeşiniz olarak Malatya’ya hizmet yolunda ben de sizlerle beraber olacağım. Ben de inşallah her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım. Hep birlikte el ele verip Türkiye’ye ve Malatya’ya dair hedeflerimizi, projelerimizi anlatacak, tüm hemşerilerimizle hemhal olacağız. Allah hepinizden razı olsun. 1 Nisan sabahından itibaren bu şehrin daha güzel günlere uyanacağı bir icraat döneminin, şimdiden hepimize hayırlı olmasını diliyorum”
Siyaset, 21 Şubat 2024 21:38
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
