Dr. Şahin: Akçadağ'ın Alt Yapı Sorunu Çözeceğiz
Siyaset, 14 Şubat 2024 03:15CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, ilçe genelinde alt yapı sorunu olduğunu gördüklerini belirterek "Gittiğimiz her bölgede kanalizasyon, içme suyu gibi sorunlar ön plana çıkmış durumda. Akçadağ'ın alt yapı sorununu çözeceğiz" dedi.

Seçim çalışmalarını Akçadağ kırsalında sürdüren CHP Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, Akçadağ'ın Altunlu, Gölpınar, Sahilköy, Dedeköy, Karapınar mahallelerini ziyaret vederek Bölümlüye bağlı Hüseyinoba mahallelerinde halkla buluştu. Sorunları dinleyen Dr. Vahap Şahin "Sorunları tespit ediyoruz ve sorunlar aynı konular. Hazırladığımız projelerimizi anlatıp sorunları çözme konusunda söz verdik. Her gittiğimiz yerde genellikle yolların yapılmasını, yerinde dönüşüme başlanması, Kültür Merkezi ve Taziye Evlerinin yapılması isteniyor. Bu konudaki projelerimizi anlatıyoruz. Ayrıca Akçadağ'da bir alt yapı sorunu var. İçme suyu sorunu hala çözülmemiş, köylerde hala kanalizasyon yok. Bizden çöp konteynırları dahi isteniyor. Akçadağ'ın ihmal edildiğini ve oyalandığını yerinde ziyaretlerimizde görüyoruz. Futbol sahası yapılması istendi, bunları da biz yapacağız" diye konuştu.
KONTEYNIR TALEPLERİ KARŞILANMAMIŞ
Akçadağ'da vatandaşların konteynır talep ettiklerinği ancak karşılanmadığını da kaydeden Dr. Vahap Şahin "Bizler tüm sorunları çözmeye talibiz. Projelerimizle, sosyal desteklerimizle Akçadağ'ın her bölgesinde olacağız. Eğitime destek vereceğiz. İstihdam yaratacağız. Dünya çapında kayımızın değer kazanması için gerekli projelerimizi de uygulamaya koyacaüğız. Yıllardır ihmal edilen Ahçadağ'ın sorunları çözmek bize nasip olacak" diye belirtti.
VELİ AĞBABA'NIN ADAY OLMASI HEYECAN YARATTI
CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, Malatya Büyükşehir Adayı Veli Ağbaba'nın adaylığının açıklanmasının ilçe de ve Malatya'da heyecan yarattığını belirterek "İhmal edilen ve sorunları çöülmeyen Akçadağlılar, Veli Ağbaba'nın adaylığını memnunlula karşılaşmıştır. ADaylığı heyecan yaratmakla birlikte bize güç verdiği gibi CHP'yide Malatya'da ön plana çıkartmıştır. CHP'ye olan ilgi büyük ölçüde artmıştır, siyasi dengeleri bozmuştur. CHP olarak bizler çok ümitliyiz" ifadelerini kullandı.
Konteyneri gibi
İhtiyaçları ön plana çıkmıştır. Bizlerde bunları çözmeye talip olduk. Sizlere hizmetler olmaya karar verdik. Tüm Mahalle halkınının sevgisini aldık. Tüm mahallelerimizle el ele verip
Akçadağımızda ve tüm mahallelerimizde dönüşümü başlatacağımızın teminatını verdik.
Siyaset, 14 Şubat 2024 03:15
Yorumlar (0)

Ziraat Bankkart, Malatya’da 5. Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Bakan Bak, Malatya’nın Fahri Hemşerisi Oldu

Bakan Bak: 'Malatya'ya Spor Köyü Yapacağız'

'SAHNE SENİN' ENGELSİZ YETENEK YARIŞMASI

Yaşlı Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Nemrut Dağında Kitap Okudular

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı
