AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı
Siyaset, 04 Şubat 2024 16:39AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Malatya’daki 13 ilçenin Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla tanıttı.

AK Parti Malatya Aday Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti. Seçime yönelik yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ve Malatya’yı ayağa kaldıracak adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz, toplantıda ayrıca Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden AK Parti’ye geçen üyelere rozet taktı.
İl Başkanı Gören: “Malatya’da Destan Yazacağız”
Geniş bir katılımla gerçekleşen ve 13 ilçenin belediye başkan adayının tanıtıldığı programda konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mız için önemli bir anı yaşıyoruz. Bizim davamızdaki insanlar hizmet insanıdır. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarih yazmaya devam ediyoruz. Bugün, Malatya’mızın yeniden, daha güçlü olarak ayağa kalkacağı günlerin temellerini sağlam bir şekilde atıyoruz. Yoğun ve titiz bir şekilde yürütülen aday tespit çalışmalarıyla depremin yarattığı izleri giderebilecek en iyi ekibi kurmak amaçlandı. Önceki dönemde hizmet etmiş ve bu kutlu davada nöbeti devreden belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz bugüne kadar canla başla çalıştık. Bundan sonra da yılmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Malatya’da destan yazacağız inşallah. Cumhur İttifakı’nın adayları olarak bu kutlu yola çıkan değerli yol arkadaşlarıma seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. El ele, gönül gönüle çalışarak Malatya’mızı Türkiye Yüzyılı Şehirlerinin parlayan yıldızı haline getirmek için hazırız, kararlıyız” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 04 Şubat 2024 16:39
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
