Battalgazi'de Karla Mücadele Çalışmaları Başladı
Gündem, 26 Ocak 2024 03:03Malatya’da başlayan kar yağışının ardından teyakkuzda bulunan Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına başladı.

Meteroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla hazırlıklarını tamamlayan kar ve buzla mücadele ekipleri karla mücadele çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başladı. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi, mahalleler, caddeler, sokaklar ve kaldırımlarda kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını gün boyunca sürdürdü. İlçede yayalarınkaldırımda sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına çalışma yürüten ekipler, yaşanan herhangi bir olumsuzluğa da anında müdahale ediyor.
Başkan Güder: “Ekiplerimiz 24 Saat Esaslı Çalışıyor”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarımızı ilçe merkezi ve mahallelerimizde titizlikle yürütüyoruz. Ana arterlerden başlayarak, acil bölgelere öncelik vererek, ardından mahalle yollarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 24 saat esasına dayalı olarak görev yapıyor ve olası acil durumlar için hazır bir şekilde bekliyor. Kar yere düşmeden biz hazırlıklarımıza başlamıştık. Karla mücadele ekiplerimizi hazır beklettik ve sayılarını artırdık. Halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Fedakarlıkla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin her noktasında güvenli bir ulaşım sağlamak ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını en az etkilenecek şekilde sürdürebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Gündem, 26 Ocak 2024 03:03
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi Kırsalın Yollarını Onarıyor

MHP'den MESOB Başkanı Keskin’e ziyaret

Kent Konseyinde 'Meclis Akademisi' Başladı

Kırtasiye alışverişi cep yakıyor: Okul çantası 2 bin TL’ye doluyor

Yunus Nadi Kolukısa’nın kitabı yayımlandı

ARGUVAN PANGA SOYGUNU... (Öykü)

Darende Zengibar’da Başpehlivan Doğan Uzun

Yeşilyurt Belediyesi Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek

DARENDE DE SİNAN AKÇIL RÜZGARI ESTİ

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Kınacı: Önce bina, sonra altyapı inşa etmek doğru değildir

Yeşilyurt’ta Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

8. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası Sona Erdi

Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi Genişletiliyor

Yeşil Beton Travers Avrupa Patent Sürecinde

Kahramanmaraş İstiklalspor 2–0 Yeni Malatyaspor

MALATYALILAR BOSTANCI'DA BULUŞTU

Yeşilyurt'ta Zincirleme Kaza: 8 Kişi Yaralandı

Malatya'da 'Meclis Akademisi' projesi hazırlığı

CHP Hekimhan Teşkilatında Kongre Hazırlığı

Meclis Komisyonu Baro Başkanlarını Dinledi

Malatya’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Yapay Zeka Yüksek Lisans Programı Malatya'da açıldı

Yeni Malatyaspor Kongre Kararı Aldı

Ankara'da Özel Malatya Toplantısı

Sadıkoğlu: 6. bölge teşvikleri devam etmeli

'LGS Hazırlık Kursu’ Kayıtları 1 Eylül’de Başlıyor

Hayvan Yetiştiricilerine Kızılay'dan Malzeme Desteği

Darende Güreş ve Kültür Festivaline Hazırlanıyor

Memur-Sen'den Milli Eğitim Bakanlığına Ağır Eleştiriler

Yeni Malatyaspor'a bir -6 Puan Silme Cezası Daha

Hekimhan'da Beton Mikseri Devrildi: 1 Yaralı

Kale'de Kano Yarışması Düzenlendi

Ümit Vaat Eden Genç Siyasetçiler

Erkılınç: BİK Yoluna Devam Edecek

Malatya'da Bir Zamanlar Çerçiler Vardı

Hekimhan'a Konteynır Çarşı Kuruluyor

Arapgir Eğnir'de Çeşme Açılışı Yapıldı
