Başkan Güder, Pazar Esnafını Ziyaret Etti
Ekonomi, 22 Ocak 2024 18:58Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede kurulan semt pazarlarında esnafları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Güder, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede kurulan semt pazarlarında esnaflarla bir araya gelerek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafların istek, beklenti ve sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Güder, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Güder, “Pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarımızla görüşme yaparak istek ve taleplerini dinliyor; onlar için çözüm üretiyoruz. Her birinin, şehrimizin sosyal ve ekonomik dokusunda önemli bir rolü var. Pazarımızın renkli ve canlı atmosferini oluşturan esnaflarımız, şehrimizin de can damarı. Belediye olarak her alanda olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde her zaman esnafımızın, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İlçemizi daha da güzelleştirmek için neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın rahatlıkla alışveriş yapmaları için esnafımızla birlikte hareket ediyoruz. Esnafımızın güçlenmesi ve işlerini sürdürülebilir bir şekilde büyütmek için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya kararlıyız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Hükümetimizle, bakanlığımızla sürekli istişare içindeyiz. Kentsel dönüşüm noktasında gerekli adımları atıyoruz. Ticari alanlar için de aynı şekilde gerekli adımları atarak vatandaşımızı, esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Hep birlikte el ele vererek Malatya’mızı, Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.
Ekonomi, 22 Ocak 2024 18:58
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
