Malatya Stadında Sorun Yok
Spor, 21 Ocak 2024 08:166 Şubat Kahramanmaraş Merkezli depremlerde Malatya Stadının hasar aldığı yolundaki iddiaların gerçekleri yansıtmadığı, aksine stadın deprem sonrasında Kızılay ve Kurtarma Ekiplerinin kalmalarında kullanıldığı ve stat da önemli bir hasarın olmadığı belirtildi.

6 Şubat depremlerinde sağlam kalan yapılardan biri olan Elazığ karayolu üzerindeki Malatya Stadının, yardım dağıtım merkezi olarak kullanıldığı, Malatya’ya gelen Kurtarma Ekipleri ve Kızılay ekiplerinin de Stadın kapalı alanlarında ve localarında kalmalarına olanak sağlanarak stadın depremlerde önemli bir rol üstlendiği öğrenildi.
Malatya Stadı Müdürü Cem Eren, depremlerin ardından kurtarma ekiplerinin kaldığı Malatya Stadında bazı onarımlara ihtiyaç duyulduğunu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan bir komisyonun görev alarak, Stadın onarımı için kolları sıvadığını söyledi.
Stat girişlerinde bulunan TFF’na ait kamera ve teknik cihazlarında yerinden sökülerek TFF’na ait kapalı alanda muhafaza edildiğini kaydeden Cem Eren “Stadımız yapılacak onarımlarla kısa sürede eksikleri tamamlanacak durumdadır. Büyükşehir Belediyemiz bu konuda çalışıyor. Teknik cihazların bir başka stada götürülmesi söz konusu olmadığı gibi, Stat da maç oynanamaz iddiası da tamamen gerçekleri yansıtmamaktadır” dedi.
Malatya Stadının depremlerde ağır bir hasar almadığı, barınma amaçlı kullanıldığı için küçük onarımlarla kısa sürede maç oynanır vaziyete gelebileceği kaydedildi.
Spor, 21 Ocak 2024 08:16
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
