Yeşilyurt'ta Doğalgaz Gidecek mahalleler Belirlendi
Gündem, 05 Ocak 2024 04:54Yeşilyurt İlçe sınırlarında bulunan Dilek, Samanköy, Özal, Konak, Yaka, Gedik, Bostanbaşı, Topsöğüt, Şahnahan, Yakınca ve Mahmutlu Mahallelerine doğalgaz götürülmesi kararlaştırıldı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşüp karara bağladığı Ocak Ayı 2.Oturum Toplantısıyla birlikte Ocak Ayı çalışmalarını tamamladı.
Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak 03 Ocak 2024 tarihli Ocak Ayı 1.Oturum Toplantısının karar özeti kabul edilirken ardından açılış ve yoklama yapıldı.
Toplantıda, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinin 2024 yılı maktu mesai ücretinin belirlenmesi yönelik Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi görüşülüp onaylanırken, Yeşilyurt Belediyesinin ilçe genelinde ki sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif hizmetlerine geliştirdiği projelerle katkı sunan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin yardım talebi ise kabul edildi.
Yeşilyurt İlçe sınırlarında bulunan Dilek, Samanköy, Özal, Konak, Yaka, Gedik, Bostanbaşı, Topsöğüt, Şahnahan, Yakınca ve Mahmutlu Mahallelerinde imar planın içinde ve dışında kalan, imar adası ve/veya kadastro parseli içerisinde kalan cadde ve sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesine dair Yeşilyurt Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi ise onaylandı.
7452 sayılı (OHAL) kapsamında yerleşme ve yapılaşmaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin kabul edilmesine dair kanunun Ek Madde-1 kapsamında yapılaşmaya ilişkin kararlara ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu Meclis Üyeleri tarafından onaylanırken, Yeşilyurt Belediyesi Disiplin Amirliği Yönetmeliğinin Güncellenmesine dair hazırlanan teklif ise kabul edildi.
Gündemdeki imar maddelerinin bazıları onaylanırken bazıları ise İmar Komisyonuna havale edildi.
Yoğun bir gündemle Ocak Ayı Toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısını 07 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14:00’da gerçekleştirecek.
Gündem, 05 Ocak 2024 04:54
Yorumlar (0)

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı

Gevrek: Ortada para yok, sadece laf var

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın ile Anlaştı

Malatya'da 10 Torbacı daha Tutuklandı

'Malatya Emin Adımlarla Ayağa Kalkıyor'

Malatya'da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı

15 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLER MALATYA’DA

MALATYALI HASAN DURAK

Onar Köyü’nde Muharrem Ayı Lokması Dağıtıldı

Depremzede Sporculardan 5’i bir yerde Şampiyonluk

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Yolları Onarıyor

Ballıkaya'da İmam Hüseyin Kurbanı ve Aşure Yapıldı

'Altay Kışlası Kırmızı Çizgimiz'

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ

Esen: Dönüşüm için teşvikler genişletilmeli

Malatya'da Kuru Kayısı İhracatı İlk Kez Düştü

Süper Lig ve 1. Lig maçlarına kimlik kartıyla girilebilecek

Polis Bir Kadını Dolandırılmaktan Kurtardı

AK Parti Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

2. Ligin ve 3. Ligin Fikstür Çekimi Yapıldı

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı
