BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE İKRAM
Eğitim, 10 Aralık 2023 19:04Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına bir yenisi daha ekleyerek, Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde ders çalışan binlerce öğrenciye ikramlarda bulunarak bu alanda da duyarlılık örneği gösteriyor.

Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik alanında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak sosyal yardımlarda öncü olmaya devam ediyor. Son yıllarda sosyal belediyecilik adına yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamaları her geçen yıl artıran Büyükşehir Belediyesi, 100. İl Halk Kütüphanesi’ndeki öğrencilere yönelik başlattığı çorba, poğaça, simit, çay ikramlarını sürdürüyor.
Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesine gelen öğrencilerin beslenmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla bu uygulamayı başlattıklarını belirten BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı, kütüphaneye gelen her öğrencinin ikramlardan faydalanabileceğini söyledi.
Palancı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla çorba, simit, poğaça gibi ikramlarımız oluyor. Sıcak poğaça, simit, çay, kek ve çorba gibi ikramlarımızın yapılma sebebi ise ders çalışmaya gelen ve özellikle konteyner kentlerden kütüphaneye gelen öğrencilerimizin beslenmesine katkıda bulunmaktır.
İl Halk Kütüphanesi’nin açılışından itibaren öğrencilerimize ücretsiz olarak çorba, simit, poğaça ve çay dağıtımını başlatmıştık. Kütüphanedeki öğrencilerimize ikram hizmetlerimiz devam ediyor ve devam de edecek. Sadece ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz değil kütüphanede ders çalışan ve kütüphanede hizmet alan bütün öğrencilerimize ikram hizmeti veriyoruz. İl Hak Kütüphanesine günlük 1000 - 1100 öğrenci arasında öğrenci ziyarette bulunuyor. Çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Her zaman çocuklarımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’a da bu duyarlılığı ve öğrencilerimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Eğitim, 10 Aralık 2023 19:04
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı

Malatya'da 2 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

5 Kahraman Askerimiz Şehit Oldu

Malatyalı Milletvekili Emir Sahneden Düştü

Büyükşehir Belediyesi Muharrem İftarı Verdi

Yeşilyurt'ta ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Büyükşehir Belediyesi Kapalı Sulama Tesisi Yapıyor

Yeşilyurt Belediyesi İmar değişikliklerini Kabul Etti

Akçadağ'a 25 Yataklı Hastane Yapılıyor

Yeni Malatyaspor 'Geçmiş' Dönemleri Yargıya Taşıyacak

Koçyiğit: 200 Milyon Kaynağın Olmadığını Fark Ettik

Bayraktar: Malatya'nın Elektrik Şebekesini Yenileyeceğiz

Baraj, gölet ve sulama tesislerinde suya girilmesi yasaklandı

Çilesiz Semt Pazarına Kütüphane Kurulacak

MASKİ: İçme suyuyla Tarla ve Bahçe Sulanamaz

Gevrek: FIFA dosyalarını çözülecek noktaya getirdik

Başkan Karadağ, Adil Gevrek ile Görüşmesini Anlattı

Bakan Bayraktar Malatya'da İncelemelerde Bulundu

Malatya Şah İsmail Uçar'ı Kaybetti

Battalgazi'de Trambüs Kazası 4 Yaralı

Babacan: Tüm Hak Sahipleri Kuralara Dahil Edilecek

TOBB, Malatya'da 400 Milyona Okul Yaptırıyor

İnönü Üniversitesinin İlk Mezunları Buluştu

Gazeteci Kamuran Sezer'in Amcası Vefat Etti

MESVAK’ta Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Spor Akademisi Yaz Spor Okulları Açıldı
