Yeşilyurt'ta Öğlen Yemeği Ücretsiz Olacak
Eğitim, 26 Kasım 2023 06:19Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Turgut Özal Üniversitesinin Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik 1 Aralık 2023 tarihinden geçerli olmak üzere ‘Öğrencilere Yemek İkramı’ protokolünü imzaladılar. Yapılan protokolle birlikte öğrencilerden öğlen yemeği ücreti alınmayacak.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde düzenlenen imza töreninden konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını rahatlatmaya yönelik desteklerine devam ettiklerini söyledi.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile yaptıkları protokolle birlikte Malatya Turgut Özal Üniversitesi Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim hayatını sürdüren öğrencilere 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren öğlen yemeklerinin ücretsiz dağıtılacağının müjdesini veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya Turgut Özal Üniversitesimiz ile yaptığımız protokol gereği Yeşilyurt Yerleşkesinde okuyan öğrencilerimizden 1 Aralık’tan geçerli olmak üzere Şubat ayına kadar öğlen yemeğinde her hangi bir ücret alınmayacaktır. Öğrencilerimizin yemek ihtiyacının bir kısmını üniversitemiz karşılıyordu diğer kısmını da Yeşilyurt Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Deprem sürecinde öğrencilerimize bu anlamda katkı sağlamak istedik. Bizler öğrencilerimizin her hangi bir sorunu düşünmeden derslerine odaklanmalarını ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmaları için her türlü desteği veriyoruz. Bu güzel işbirliğinin hayata geçmesinde emek sarf eden, destek sunan Sayın Rektörümüze, Bölüm Başkanlarımıza, Genel Sekreterimize ve akademisyenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Yeşilyurt Yerleşkesinde üniversite eğitimi alan öğrencilerimize hâyırlı uğurlu olsun, derslerinde başarılar diliyorum. Bundan sonrada yine bu şekilde desteklerimiz devam edecektir. Bizler her zaman gençlerimizin, öğrencilerimizin yanındayız, onları çok seviyoruz.” diye konuştu.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli ise yapılan protokolün hâyırlı olmasını temenni ederken şunları söyledi; “Yeşilyurt Belediyemizden bize öğrencilerin öğlen yemeklerinin ücretsiz karşılanması noktasında bir talep geldi, bizde bunu memnuniyetle kabul ettik. Bizim ana yerleşkelerimizden olan Yeşilyurt Yerleşkesinde iki fakültemiz ve iki meslek yüksek okulumuz bulunmaktadır. Doğanşehir Meslek Yüksek Okulumuzun tadilatta olması nedeniyle buradaki faaliyetlerimizi de Yeşilyurt Yerleşkemizde sürdürmekteyiz. Öğrencilerimizin yemek ihtiyaçlarının bir kısmını biz karşılıyoruz bir kısmını öğrencilerimizden alıyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz ile yaptığımız bu protokolle birlikte öğrencilerimizden yemek ücreti almayacağız. Bize böylesine güzel bir teklifle gelen Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve destek sunan herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tarafından ‘Öğrencilere Yemek İkramı’ protokolü imzalandı.
Eğitim, 26 Kasım 2023 06:19
Yorumlar (0)

Yeşilyurt Belediyesi Kırsalın Yollarını Onarıyor

MHP'den MESOB Başkanı Keskin’e ziyaret

Kent Konseyinde 'Meclis Akademisi' Başladı

Kırtasiye alışverişi cep yakıyor: Okul çantası 2 bin TL’ye doluyor

Yunus Nadi Kolukısa’nın kitabı yayımlandı

ARGUVAN PANGA SOYGUNU... (Öykü)

Darende Zengibar’da Başpehlivan Doğan Uzun

Yeşilyurt Belediyesi Başarılı Öğrencileri Ödüllendirecek

DARENDE DE SİNAN AKÇIL RÜZGARI ESTİ

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Kınacı: Önce bina, sonra altyapı inşa etmek doğru değildir

Yeşilyurt’ta Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

8. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası Sona Erdi

Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi Genişletiliyor

Yeşil Beton Travers Avrupa Patent Sürecinde

Kahramanmaraş İstiklalspor 2–0 Yeni Malatyaspor

MALATYALILAR BOSTANCI'DA BULUŞTU

Yeşilyurt'ta Zincirleme Kaza: 8 Kişi Yaralandı

Malatya'da 'Meclis Akademisi' projesi hazırlığı

CHP Hekimhan Teşkilatında Kongre Hazırlığı

Meclis Komisyonu Baro Başkanlarını Dinledi

Malatya’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Yapay Zeka Yüksek Lisans Programı Malatya'da açıldı

Yeni Malatyaspor Kongre Kararı Aldı

Ankara'da Özel Malatya Toplantısı

Sadıkoğlu: 6. bölge teşvikleri devam etmeli

'LGS Hazırlık Kursu’ Kayıtları 1 Eylül’de Başlıyor

Hayvan Yetiştiricilerine Kızılay'dan Malzeme Desteği

Darende Güreş ve Kültür Festivaline Hazırlanıyor

Memur-Sen'den Milli Eğitim Bakanlığına Ağır Eleştiriler

Yeni Malatyaspor'a bir -6 Puan Silme Cezası Daha

Hekimhan'da Beton Mikseri Devrildi: 1 Yaralı

Kale'de Kano Yarışması Düzenlendi

Ümit Vaat Eden Genç Siyasetçiler

Erkılınç: BİK Yoluna Devam Edecek

Malatya'da Bir Zamanlar Çerçiler Vardı

Hekimhan'a Konteynır Çarşı Kuruluyor

Arapgir Eğnir'de Çeşme Açılışı Yapıldı
