Yeşilyurt'ta Öğlen Yemeği Ücretsiz Olacak
Eğitim, 26 Kasım 2023 12:28Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Turgut Özal Üniversitesinin Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik 1 Aralık 2023 tarihinden geçerli olmak üzere ‘Öğrencilere Yemek İkramı’ protokolünü imzaladılar. Yapılan protokolle birlikte öğrencilerden öğlen yemeği ücreti alınmayacak.
Malatya Turgut Özal Üniversitesinde düzenlenen imza töreninden konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını rahatlatmaya yönelik desteklerine devam ettiklerini söyledi.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile yaptıkları protokolle birlikte Malatya Turgut Özal Üniversitesi Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim hayatını sürdüren öğrencilere 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren öğlen yemeklerinin ücretsiz dağıtılacağının müjdesini veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya Turgut Özal Üniversitesimiz ile yaptığımız protokol gereği Yeşilyurt Yerleşkesinde okuyan öğrencilerimizden 1 Aralık’tan geçerli olmak üzere Şubat ayına kadar öğlen yemeğinde her hangi bir ücret alınmayacaktır. Öğrencilerimizin yemek ihtiyacının bir kısmını üniversitemiz karşılıyordu diğer kısmını da Yeşilyurt Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Deprem sürecinde öğrencilerimize bu anlamda katkı sağlamak istedik. Bizler öğrencilerimizin her hangi bir sorunu düşünmeden derslerine odaklanmalarını ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmaları için her türlü desteği veriyoruz. Bu güzel işbirliğinin hayata geçmesinde emek sarf eden, destek sunan Sayın Rektörümüze, Bölüm Başkanlarımıza, Genel Sekreterimize ve akademisyenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Yeşilyurt Yerleşkesinde üniversite eğitimi alan öğrencilerimize hâyırlı uğurlu olsun, derslerinde başarılar diliyorum. Bundan sonrada yine bu şekilde desteklerimiz devam edecektir. Bizler her zaman gençlerimizin, öğrencilerimizin yanındayız, onları çok seviyoruz.” diye konuştu.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli ise yapılan protokolün hâyırlı olmasını temenni ederken şunları söyledi; “Yeşilyurt Belediyemizden bize öğrencilerin öğlen yemeklerinin ücretsiz karşılanması noktasında bir talep geldi, bizde bunu memnuniyetle kabul ettik. Bizim ana yerleşkelerimizden olan Yeşilyurt Yerleşkesinde iki fakültemiz ve iki meslek yüksek okulumuz bulunmaktadır. Doğanşehir Meslek Yüksek Okulumuzun tadilatta olması nedeniyle buradaki faaliyetlerimizi de Yeşilyurt Yerleşkemizde sürdürmekteyiz. Öğrencilerimizin yemek ihtiyaçlarının bir kısmını biz karşılıyoruz bir kısmını öğrencilerimizden alıyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz ile yaptığımız bu protokolle birlikte öğrencilerimizden yemek ücreti almayacağız. Bize böylesine güzel bir teklifle gelen Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve destek sunan herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tarafından ‘Öğrencilere Yemek İkramı’ protokolü imzalandı.
Eğitim, 26 Kasım 2023 12:28
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
