Yeni Malatyaspor'dan Vali Yazıcı'ya Ziyaret
Haber, 14 Kasım 2023 01:14Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ersin Yazıcı'yı mahakında ziyaret etti. Başkan Gevrek kulüp olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak Yeni Malatyaspor'u yeni sezona hazırladıklarını ve Malatyalılarında kendilerine destek olmasını beklediklerini söyledi.
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek "Hem Sayın Valimize hem de belediye başkanımızı ziyaret ettik. Önce Belediye başkanımıza ziyaret ettik, hem Yeni Malatyaspor ile alakalı bilgiler verdik hem de yapacaklarımızla alakalı istişarelerden bulunduk. Büyükşehir belediye başkanımızla daha önce de görüşmüştük. Yeni Malatyaspor biliyorsunuz Bu Şehrin marka değeri. 6 şubatta yaşamış olduğumuz depremde 4 ilimiz çok ciddi yara aldı. Onlardan bir tanesi de Malatya. Tabii ki Malatya'nın ayağa kalkması lazım. Malatya'ya kalkarken Yeni Malatyaspor'u da ayağa kaldırmamız lazım. Belki de Malatya'nın hiç ihtiyacı olmadığı kadar Yeni Malatyaspor'a ihtiyacı var. Yani bu anlamda şehir ayağa kalkarken inşallah Yeni Malatyaspor'u da beraber ayağa kaldıracağız. Tabii bunu yaparken de hep beraber, birlikte hareket etmeliyiz. Malatya'ya destek olmak için biz kolları sıvadık. Ama tek başımıza yapacağımız bir iş değil. O anlamda Büyükşehir Belediye başkanımızı, Sayın Valimizi ziyaret ettik. Valimizin de bakışı çok önemli, biz hakikaten de memnun olduk. Kendi işi zaten biliyoruz çok zor, yani şehrimizin ciddi bir şekilde sıkıntıları var. Valimiz sahada ama Yeni Malatyaspor'un da marka değerinin olduğunu ve Şehire ne kattığını yapmış olduğumuz istişarede O da dile getirdi. Bunun için dediğim gibi Birlik beraberlik lazım. Hem Siyasette, hem belediyelerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, taraftarlarımızla, basınımızla birlikte hep beraber ayağa kaldıracağız. Şehrimizi ayağa kaldıracağız ve Yeni Malatyaspor'u ayağa kaldıracağız" dedi.
Vali Ersin Yazıcı Kulüp başkanı ve yöneticilere başarılar diledi.
Haber, 14 Kasım 2023 01:14
Yorumlar (0)

YEŞİLYURTSPOR MUTLAKA LİGE KATILMALIDIR

Bir Zamanların Malatya'sı...

Özgür Özel, Ağbaba'ya Geçmiş Olsun'a Geldi

Narmikan Folklor Ekibi Türkü Festivali’nde Göz Doldurdu

Çoban: Yeşilyurtspor'u Dağıtacak Duruma Getirdiler

Ağbaba: 3 Yıldır Bir Esnafa İşyeri Teslim Edilemedi

Başkanlar Yama Dağına Çıktı

Yaygın Basın Malatya'da Yapılan İnşaatları Gezdi

Doğanşehir'de Orman Yangını

Ticaret Borsası Aşure Günü etkinliği düzenledi

İsviçre'den 5 Öğrenci ,Arguvan'da Etüt Merkezinin Temelini Attı

Arguvan Türkü Festivali Coşkusu Avrupa'ya Ulaştı

Yeşilyurt Belediyesi Basketbol Kursu Açtı

Doğu Anadolu'nun En Başarılı Milletvekilleri

'Sarı Bir Umut Resmet' Yarışması İlgi Gördü

Büyükşehir Tarımsal Sulama Projelerini Hayata Geçiyor

Arguvan İsaköy'de Kütüphane Açıldı

Arguvan 17. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali Başlıyor

Darende'de Vatandaşın Çadırı Yandı

Malatya'dan 4 Öğrenci Baykar Fen Lisesine Yerleşti

Battalgazi Belediyesinden Refakatçilere Destek

BATTALGAZİ’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

DAİMFED Ticaret Kompleksi Projesini AK Partiye Anlattı

Vali Seddar Yavuz Açıkladı: Parkı Yeniden Düzenliyoruz

Kenger Sakızı Fiyatı Altını Solladı

Malatya'da 16 Bin 500 Kırsal Konut Yapılıyor

'Koruyucu ailelere devlet her türlü desteği sağlıyor'

TGC 2025 Basın Özgürlüğü Ödülleri sahiplerini buldu

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yılında anlamlı sergi

Kredi kartı faizlerinde yeni dönem

Yaz Okulu’na Katılan Öğrencilerin Coşkusu

Dijital Tekellere Karşı Gazetecilik Mücadelesi

Başkan Geçit: Trafik Akışını Rahatlatıyoruz

Darende'de Ozan Anıtı

2 Oto Çarpıştı, Bir Kişi Öldü

Geçit: Kırsalda da Gerçek Bir Değişim Süreci Yaşıyoruz

Vali Yavuz'dan Gazeteciler Bayramı Mesajı

Keskin: Malatyalı esnaf ve çiftçiye pozitif ayrım şart

Yeşilyurt'un ‘Çırmıktı’ Kitabı Yayımlandı
