Arapgir'de Yol Yapımı Devam Ediyor
Haber, 22 Ekim 2023 12:14Arapgir ilçesi Aktaş Mahallesi’nde içme suyu şebekesi, kanalizasyon hattı ve yangın vanası gibi çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, üst yapı çalışmalarına başladı. Öte yandan Arapgir ilçesi Günyüzü Mahallesi’nde de yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, stabilize olan mahallenin yollarını asfaltlayarak daha konforlu hale getiriyor.
Arapgir ilçesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından dolayı Aktaş ve Günyüzü mahallelerinin muhtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkürlerini sundular. Ayrıca 6 Şubat’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra ilçelerindeki çalışmaların aksamadan devem ettiğini belirten muhtarlar, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
ŞAFAK: YOLLARIMIZ ASFALTLANDI
Mahallesindeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Arapgir ilçesi Aktaş Mahallesi Mahalle Muhtarı Hüseyin Şafak, “Aktaş Mahallesi Arapgir’in en büyük ve en kalabalık mahallelerinden biridir. Bu yıl içerisinde içme suyumuz, kanalizasyonumuz komple yenilendi. Yangın vanalarımız yapıldı. Şu anda da üstyapı dediğimiz asfalt çalışması yapılıyor. Bugün 11. aya yaklaştık, Büyükşehir Belediyesi halen çalışıyor. Ben bu çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine çok teşekkür ederim. Arapgir’ de gerek MASKİ Genel Müdürlüğünün gerekse de Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığının emeği çok fazla. Birçok sorunumuz çözüldü ve çözülmeye de devam ediyor.
Ülkemizde 11 ilin etkilendiği bir deprem felaketini yaşadık. Nitekim bu depremden en çok hasar alan illerden birisi de Malatya’ydı. Buna rağmen Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki çalışmalarını unutmadı ve çalışmalarını sürdürmeye devam etti. Büyükşehir Belediyemiz hizmet konusunda Türkiye’de sayılı belediyeler arasındadır. Yapılan çalışmalardan dolayı Malatyalı, Arapgirli, Aktaşlı olarak ne kadar gurur duysak azdır” dedi.
BAŞPINAR: İLK KEZ SOKAK YOLLARIMIZ ASFALT GÖRDÜ
Günyüzü Mahallesi’nin ilk defa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları neticesinde asfaltlandığını vurgulayan Arapgir ilçesi Günyüzü Mahallesi Muhtarı Can Başpınar, “Köyümüzün üstyapısı Selahattin Gürkan Başkanımın önderliğinde yapıldı. Sokak yollarımız stabilize idi. İlk kez sokak yollarımız asfalt gördü. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Yaşadığımız deprem sonrasında hizmetlerin aksamaması çok önemliydi. Bu noktada özellikle teşekkür etmek istiyorum. Hizmetlerin devamlılığının olması, belediyemizin ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesidir” diye konuştu.
Haber, 22 Ekim 2023 12:14
Yorumlar (0)
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
