CUMHURİYETİN 100. YILINDA 1923 KAN BAĞIŞI
Haber, 17 Ekim 2023 06:54Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Kızılay Malatya Şubesi iş birliğiyle düzenlenen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı Kampanyası’ başladı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM)’de düzenlenen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı Kampanyası’ 29 Ekim’e kadar sürecek.
Kan bağışı kampanyasına Malatyalı vatandaşları davet eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, “Cumhuriyetin 100. yılında 1923 kan bağışı hedefledik. İnşallah Malatyalılar Kızılay’a kan verme noktasında sahip çıkacaklardır. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde böylesine duyarlı bir davranışın sergilenmesi inşallah bizlere daha güzel günler getirecektir. Malatyalı hemşehrilerimizin kan bağışında bulunmalarını özellikle istirham ediyorum” diye konuştu.
Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasını desteklediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin kan toplama kampanyasını belediye çalışanları olarak destekliyoruz. Malatya’daki sakinlerimizin çoğunun bu konuda hassas davranmalarını ve destek olmaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Araştırmacı- Yazar Ali Haydar Koyun ise, “Malatya Büyükşehir Belediyemize ait güzide bir tesiste Türk Kızılay’ımızın Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında başlatmış olduğu 1923 kan bağışı kampanyasında bulunuyoruz. Kanın insan hayatında çok özel bir yeri var. Kan vermek bir nevi can verme anlamındadır. Bu kapsamda duyarlı tüm vatandaşlarımızı kan verme kampanyasına iştirak etmelerini bekliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber, 17 Ekim 2023 06:54
Yorumlar (0)
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
Doğalgazla Isındık ama Şifadan Uzaklaştık
Sultansuyu'nda Yurtdışına Boğa Sperması İhraç Ediliyor
Malatyalı Prof. Dr. Fahri Işık, büyük ödüle layık görüldü
MASKİ, HEKİMHAN’DA ALTYAPI YATIRIMLARINI TAMAMLADI
