Deprem Sonrası Bozulan Yollar Yenileniyor
Haber, 04 Ekim 2023 13:34Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya’da depremin hasar verdiği yollardaki asfalt çalışmaları 13 ilçede ve kırsal mahallelerde devam ediyor.

6 Şubat tarihinde vuku bulan Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkımın gerçekleştiği illerden biri olan Malatya’da normalleşme süreci devam ediyor. Konteyner Kentler ile Geçici Ticaret Merkezlerinde de asfaltlama çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçe ve grup yollarındaki çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri depremde hasar gören ve deforme olan yollarda asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor. Kent genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşların daha sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için 7/24 esasına göre çalışmalar yapıyor.
13 ilçede ve kırsal mahallelerde çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, deprem sonrası oluşan altyapı hasarları MASKİ tarafından giderildikten sonra tahrip olan ve bozulan yolları yeniden yaparak, modern bir hale getiriyor.
Deprem sonrası hayatın normale dönmeye başlaması ile birlikte çalışmalarını daha da yoğunlaştıran Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalar sonrasında toplam bin 600 km asfalt serimi, 700 km asfalt bakım ve onarım çalışması, 52 bin metrekare yama çalışması, 195 bin m2 kaldırım çalışması, 80 km stabilize, 20 km yol açma, 75 km yol genişletme çalışmaları, 4 Adet köprü, 5 adet menfez, 24 bin m3 taş duvar çalışması ile 11 bin m2 kilit taşı çalışması gerçekleştirildi.
Haber, 04 Ekim 2023 13:34
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
