Sümer İlkokulu inşaatı protokolü imzalandı
Eğitim, 31 Mart 2020 19:46Valilikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında protokol imzalandı.

Valilikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında protokol imzalandı.
Eğitime yüzde 100 destek kampanyası kapsamında deprem nedeniyle yıkım kararı alınan Malatya merkez Koyunoğlu Mahallesindeki Sümer İlkokulunun yeniden inşa edilmesini üstlenen Çalık Holding’in İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay, okul protokol imza programında yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile “Eğitime yüzde 100 Destek” kampanyası kapsamında bizde Çalık Holding olarak bu çağrıya cevap verdik.
Çalık Holding eğitime katkı sağlamaktan son derece mutludur, gururludur. Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çalık Bey daha evvel sosyal sorumluluk çerçevesinde Hasan Çalık Devlet Hastanesi, Diniye Çalık Cami ve 32 derslikli Mahmut Çalık Anadolu Lisesini eğitime kazandırmıştı.
Sümer İlkokulunun 24 derslikli olarak yeniden inşa edilmesi işini Çalık Holding olarak üstlenmekten onur duyuyoruz.
Bu vesile ile şu an imzalarını attığımız okul protokolünün hayırlı olmasını temenni eder, dünyaya musallat olan Covid-19 virüsünden bir an önce tüm insanlığın kurtulmasını Allah’tan niyaz ederiz. Yapacağımız okuldan mezun olacak çocuklarımızın vatana millete hayırlı olmalarını temenni ederim” dedi.
Vali Aydın Baruş ise yaptığı konuşmada, “24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli meydana gelen depremde ilimizde pek çok okulumuz ağır hasar gördü, bu okullarımızdan biride Sümer İlkokulumuzdu. Özellikle merkezde olması nedeniyle yoğun öğrenci mevcuduna sahip olan okulumuzun yapılması önceliklerimiz arasındaydı. Hayırseverlerimize çağrıda bulunduk. Okullarımızın yeniden yapılması için katkı sağlamalarını istedik. Bu çağrımıza ilk cevap verenlerden biride Çalık Holding oldu. Sümer İlkokulunun yeniden inşa edilmesi sürecinde bizlere büyük katkıları olacak. Katkıları nedeniyle başta Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve değerli çalışanlarına, birlikte sözleşmeyi imzalayacağımız Mesut beye katkılarından dolayı teşekkür ederim. Çocuklarımız kısa sürede inşa edilecek olan 24 derslikli okulumuzda ferah bir ortamda eğitimlerine devam edecekler ve depremin bıraktığı psikolojik etkiyi atlatarak güzel bir eğitim sürecine gireceklerdir. İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Sümer İlkokulunun 24 derslikli olarak yeniden inşa edilmesi protokolü programında, il Milli Eğitim Müdürü ali Tatlı da yer aldı.
Eğitim, 31 Mart 2020 19:46
Yorumlar (0)

Arguvan Türkü Festivali Hazırlıkları Başladı

Ağbaba; Malatya’da yıllardır çevre felaketi yaşanıyor

Arapgir'de 'Hayır Çarşısı' Etkinliği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLE YILI ETKİNLİĞİ

Başkan Geçit, ‘Dost Meclisi’ Programına Katıldı

Sadıkoğlu: Yerinde dönüşüm destekleri yeniden değerlendirilsin

Başkan Taşkın Çevreyolu Esnafıyla Buluştu

Vitamin Cafe Cinayetlerinde Karar Çıktı

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor
