HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ SONA ERDİ
Haber, 21 Eylul 2023 06:00Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği organizasyonuyla periyodik olarak gerçekleştirmiş olduğu 9 konu başlıklı hizmet içi eğitim programlarından biri daha sona gerdi. Hizmet içi eğitim seminerlerine 1750 personel katılım sağladı.

2023 yılı hizmet içi eğitim seminerleri programı kapsamında bir hafta süreyle Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda personelin hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi amacıyla; Etkili İletişim ve Kurumsal İletişim, Hafıza Teknikleri, Belediyenin Görev-Yetki-Sorumlulukları, Motivasyon, Asbest Farkındalık Eğitimi, Kişisel İmaj ve Diksiyon-Beden Dili Çalışmaları, Öfke ve Stres Kontrolü hakkında, katılımcılara verilen bilgilerle sona erdi.
Büyükşehir Belediyesi, belediyeye bağlı kuruluş ve iştirakleri ile ilçe belediye personellerinin de katıldığı eğitim programını değerlendiren İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İsmail Nacar, “Belediyemiz personellerinin günün şartlarına göre yetiştirilmesi, değişen mevzuatlardan haberdar olmaları ve buna göre kendilerini geliştirmeleri amacıyla 2023 yılı hizmet içi eğitim kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği ile birlikte 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında hizmet içi eğitim düzenledik.
9 konu başlığında, 5 gün süren ve öğleden önce, öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde belediyemiz personellerine, MASKİ personellerine, ilçe belediye personellerine, belediye iştiraklerimiz personellerine yönelik hizmet içi eğitim verildi. Bu eğitimlerde görev alan hocalarımız ulusal bazda, alanlarında çok iyi yetişmiş ve uzman hocalardır. Eğitimlerimize 1750 personelimiz katılım sağladı. Faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda bizlere her zaman destek sağlayan başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum” dedi.
Haber, 21 Eylul 2023 06:00
Yorumlar (0)

HINCA HINÇ DOLAN CEZAEVLERİ NEYİ ANLATIYOR?

Arguvanlılar Sinop'u Gezdi

Eskişehir'e Malatya'dan 26 Bin Kişi Gitti

Darende Günpınar Şelalesi Sezonu Açtı

Türk Mutfağı Haftası, Tanıtım Etkinliği Başladı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Bağımlılıkla İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Pütürge ve Doğanşehir ilçelerinde kazı yapan defineciler ile tütün bulunduran şahıslar gözaltına alındı.

AK Parti İl Başkanı Bakan Görevine Başladı

İzzetiye'de Yapılan Konut ve İşyerleri 2026'da Teslim Edilecek

Malatya'da Partilerin Son Oy Oranları:

Hüseyin Doğan Dede Vefatının 42. Yıldönümünde Anıldı

İzmir Veli Ağbaba'yı Dinliyor

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Öğrencilerle Buluştu

Malatyalı Öğrenci Ödül Kazandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 7 Yaşında

19 Mayıs Malatya'da Coşku İle Kutlanıyor

Malatya'da Sulama Yatırımları DSİ'de Ele Alındı

1.Yeşilyurt Gençlik ve Spor Festivali Renkli Anlara Sahne Oldu!

CHP 19 Mayıs'ı Kutladı

BATTALGAZİ DE GENÇLERE SINAV MOTİVASYONU

7 Yaşına Giren Turgut Özal Üniversitesinde Emeğimiz Vardır

Malatya'da Pinhani Gençleri Coşturdu

BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA

Kapadokya’da Bisiklet Festivali heyecanı

Başkan Er: Geleceğin Malatya'sını Kuruyoruz

Yavuz: Beton Mikseri ve Kamyonlara Verilen Ceza Miktarını Açıkladı

SELÇUKLU MAHALLESİ’NE TAZİYE EVİ YAPILACAK

Geçit: Hayatımın Merkezinde Çalışmak Var

Niloya, 'Yürüyen Çalı' ile Kağıt İsrafına Dikkat Çekiyor

Engelli Bireylere Yönelik Resim Kursu

Sadıkoğlu: Ticari alanların teslim sürecini hızlandırın

Gazeteci Eray Özer, Google News’in algoritma değişikliğini anlattı

Gazeteciler Medya'nın Sorunlarını Tartışıyor

'Dijital Tekeller, Tehditler ve Arayışlar' konferansı sona erdi

Çubuk Makarna ile Köprü Yarışması Yapıldı

HEKİMHAN MAL MÜDÜRLÜĞÜ KAPANIYOR

Aile Günü Kortej Yürüyüşü ve Festival Düzenlendi
