Zeynep Ana Kadın Kooperatifi, kadın girişimci Tuba Çiçek önderliğinde depremden etkilenen Doğanşehirli kadınların istihdam edilmesi,Doğanşehir’in organik ürünlerinin pazarlanması ve tüketicilerin sağlıklı ürünlere ulaşması amacıyla kuruldu.
Zeynep Ana Kadın Kooperatifi bünyesinde 35’i kadın olmak üzere toplam 70 kişi istihdam edildi. Kadınların maharetli ellerinde özenle işlenen ürünler, hijyenik ortamlarda paketlenerek tüketiciye ulaşıyor.
Kuru bakliyat, organik un, bulgur ve türevleri, pestiller, kurutulmuş meyveler; yörede üretilen çilek, vişne ve böğürtlenlerden yapılan reçeller e-satış yoluyla da tükecilere ulaştırılıyor.
Doğanşehir adına önemli bir girişim olan Zeynep Ana Kadın Kooperatifi ürünlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://instagram.com/zeynepana__?igshid=MzRlODBiNWFlZA==




MAGİNDER Gazetecilerin Basın bayramını kutladı
Ziraat Odaları TMO'nun Kayısı alımı yapmasını bekliyor
Malatya da Er ve Baran Ailelerinin mutlu günü
Kale de 'Turna Balığı' Yarışması yoğun ilgi gördü


































