Malatya'da srbest Mali Müşavir olarak çalışan ve 6 Şubat depremlerinde Turgut Temelli Caddesindeki işyeri yıkılan ve uzun bir süreden beri tedavi gördüğü bildirilen Serbest Mali Müşavir Hüseyin Altuntaş (74) evinde vefat etti. Ailesi ve arkadaşları tarafından cenazesi Şehir Mexzarlığına kılanan cenaze namazının ardından kaldırılan Hüseyin Altuntaş'ın cenazesi Şehir mezarlığında toprağa verildi.
Avukat Sema Altuntaş ve Merve Altuntaş'ın babası olan Hüseyin Altuntaş'ın vefatı arakadaşları arasında da üzüntü yarattı. Altuntaş'ın yakın arkadaşı Emekli bürokrat Aliseydi Akduman "Arkadaşım ve dostumuzu kaybettik. Rahatsızlığı vardı vefatıyla üzüntümüz sonsuzdur" dedi. Av. İbrahim Kalı'da Hüseyin Altuntaş'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek başsağlığı diledi.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, vefat eden Hüseyin Altuntaş'ın vefatından büy,ük üzüntü duyduklarını belşirterek "Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" dedi.


İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
































