ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arapgir Postası 69 Yaşında

Arapgir ilçesinde 1954 yılından beri yayınlanan Arapgirt Postası Gazetesi 69 yaşına bastı. 

17 Ekim 2022 16:31
Arapgir Postası 69 Yaşında

Arapgir ilçesinde  Nevzat Sezer ve A.Vahap Aydınlar tarafından 1954 Yılında kurulan Arapgir Postası gazetesi 68 yıldır haftalık olarak yayınlanıyor. Gazetenin kurucusu Nevzat Sezer'in vefat etmesi üzerine oğlu Kamuran Sezer tarafından yayın hayatını devam ettiren gazete Malatya ve bölgenin en eski gazetesi olarak biliniyor.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Arapgir Postasının örnek bir gazete olduğunu ve bir benzerinin Türkiye'de olmadığını belirterek "Arapgir ile Gurbetteki Arapgirliler arasında köprü görevi üstlenen Gazeteye tüm Arapgirlilerin destek olması da ayrıca guru vericidir. Her Arapgirli Gazetesine sahip çıkarak 69 yıldır bu gazetenin yayınlanmasını sağlıyor. Sahibi Kamuran Sezer de büyük bir özveri ve fedakarlıkla Arapgir Postasını günümüze kadar yaşatmıştır. Bu nedenle başta Kamuran Sezer olomak üzere tüm Arapgir Postası çalışanlarını ve Arapgirlileri tebrik ediyor başarılar diliyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.