ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Adıyaman'da Gözde Tv Yayına Başlıyor

Adıyaman'dan bütün dünyaya yayın yapacak olan Gözde TV, Adıyaman Merkez'deki tarihi Keleş Konağı karşısında yer alan beş katlı binasında yayına başlayacak. 

16 Eylul 2022 23:04
Adıyaman'da Gözde Tv Yayına Başlıyor

Gözde TV, dünya televizyonlarında kullanılmaya başlanan son teknoloji robotik sistemlere sahip olacak. Türkiye’de ilk kez %100 NDI yayın teknolojisi ile yayın yapacak olan Gözde TV, sadece Adıyaman’a değil, Türk televizyonculuğuna da önemli bir tecrübe kazandıracak.

PROFESYONEL VE TECRÜBELİ EKİP

İletişim Fakültelerinin, Radyo-Televizyon, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olup ancak başka iş kollarında çalışmak zorunda kalan, Adıyaman’da yaşayan gençlerin kolaylıkla iş imkânı bulacağı Gözde TV, alaylı ve meslekte tecrübeli isimleri de bünyesinde barındıracak.

YEREL BASIN UNUTULMADI

Yerel basın çalışanlarının sorunlarını yakinen bilen Gözde TV yönetimi, aldığı prensip kararı doğrultusunda, televizyon binasının bir katını yemekhane olarak kullanacak ve bu yemekhane, yerel basın çalışanlarına ücretsiz olarak öğle yemeklerinde açık olacak. Yemek, çay- kahve yanında, yerel basın çalışanları haberlerini yazabilecekleri ve servis edebilecekleri bilgisayar ve internet hizmetinden de yararlanabilecek.

PROGRAM İÇERİKLERİ

Gözde TV, çocuk, kadın, belgesel, kültür-sanat, eğlence, haber, dizi ve film kuşakları ile tartışma ve müzik programlarıyla da oldukça iddialı bir yayın içeriği hazırlıyor.

Tamamen öz sermaye ile kurulan Gözde TV, kredi, hibe, destek vs. hiçbir yan kişi ya da kuruluştan yardım almamaktadır. Gözde TV, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kanunları ve Uluslararası yasaların belirlediği hukuk çerçevesinde ve Basın Meslek İlkeleri'ne bağlı bir yayın politikasına sahiptir.

DETAYLI AÇIKLAMA TEST YAYININDAN SONRA

Gözde TV’nin sahibi ve yönetimi ile personel profili ve programlar ile sunucular test yayınları başladığında tanıtılacaktır.

Tadilat ve tefrişat çalışmaları devam eden Gözde TV, teçhizat siparişlerini vermiş, personel alımlarına başlamış, kaliteli içerik, kaliteli yayın ve kaliteli personel hedefi doğrultusunda çalışmalarına hız vermiştir.

Adıyaman ve Türkiye'nin hakkettiği kalitede bir televizyon için gayretle çalışan Gözde TV, ağustos ayında test yayınlarına ve Eylül ayından itibaren de normal yayınlarına başlamayı hedeflemektedir.” ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.