ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Basın Kanunu yasasının Meclis görüşmeleri ertelendi

Basın Kanunu yasasının Meclis Genel Kurul görüşmeleri ertelendi. 

22 Haziran 2022 15:20
Basın Kanunu yasasının Meclis görüşmeleri ertelendi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Basın Kanunu yasasının görüşmelerinin ertelendiğini duyurdu.

Özkoç, şu ifadeleri kullandı:

“Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik öngören kanun teklifinin TBMM Genel Kurul görüşmeleri, girişimlerimiz sonucu üzerinde parti gruplarının daha fazla müzakere edebilmesi için bu hafta ertelenmiştir.”

KOLAYLI: Anadolu Basınının Başarısı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, tasarının görüşmelerinin ertelenmesinin Anadolu Basınının başarısı olduğunu belirterek "Amacına ulaşacağını umduğumuz ve başarılı bulduğumuz protesto eylemine katılarak Konfederasyonumuzun güçlü biçimde temsil edilmesine katkı sağlayan cemiyet ve federasyon başkanlarıma teşekkür ederim. Öte yandan tasarının ertelenmesi hepimizin verdiği örnek dayanışma ve mücadelenin  sonucu ve başarısıdır. Hepinizi kutluyor ve alkışlıyorum. Bu Anadolu Basınının başarısıdır" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.