Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara’dan Bahar Kalkanı Harekâtına destek.
Bakan Gözükara yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
28 Şubat tarihinde içimiz gelen 36 Şehit haberi ile yanarken sınır güvenliğimizin ne kadar önemli olduğu da gözler önüne serilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak terör örgütlerinin ülkemiz sınırlarında dolaşması ve hain saldırılarını engellemek adına sınırda görevini yapan Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.
Güvenli Bölge oluşturulması ve 36 Şehidimizin kanının yerde kalmaması adına Kahraman Türk Ordumuz tarafından Suriye’nin İDLİP kentinde başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtını Şehit aileleri ve Gaziler olarak sonuna kadar destekliyoruz.
Ülke olarak geçtiğimiz bu acılı, zor, meşakkatli ve birlik beraberliğe ihtiyacı olduğumuz bu dönemde, olayları kendi menfaatleri yönünde kullanmaya çalışan, düşmanların ve hainlerin eline koz vererek, aziz şehitlerimizin kemiklerinin sızlatan, gazilerimizin yaralarına tuz basan her türlü söylemi ve hareketleri kınıyoruz.

AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU































