ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Radyo FON Malatya Birincisi Oldu

Kısa adı RİAK olan Radyo Dinleme Hizmetleri Organizasyon Tanıtım ve Yayıncılık Anonim Şirketi tarafından Nisan ayında yapılan ölçümlerde Malatya’da yayın yapan Radyo Fon Malatya birincisi olurken, Türkiye de yayın yapan 158 Radyo arasında da 64’ncü sırada yer aldı. 

19 Mayıs 2022 02:15
Radyo FON Malatya Birincisi Oldu

Radyo Dinleyici Ölçümü Araştırması'nın Nisan 2022 rapor dönemine ait veriler de, Sonuçlar, panel evreni olarak kabul edilen ve Veritabanı araştırması gerçekleştirilmiş 30 ildeki hanelerde yaşayan 12 yaş ve üzeri tüm bireylerden alınan dinleme verilerini içeriyor. Araştırmada toplam 8.868 panelist ile gerçekleştirilen 14.122 görüşme ile veriler derlendi. 2022 Mart ve Nisan aylarına ait 2 ayın hareketli ortalaması (rolling sample) ile sonuçlar hesaplandı.

Malatya’da Türk Halk Müziği ağırlıklı yayın yapan Radyo Fon Malatya’da yayın yapan 14 yerel radyo arasında 31.3 oranla birinci olurken, Türkiye sıralamasında ise 158 Radyo arasında 64. Sırada yer alarak büyük bir başarının sahibi oldu.

MGC BAŞKANI GÜNER KUTLADI

Malatya’da yayın yapan Radyo Fon’un il genelinde birinci, Türkiye genelinde 64. Sırada yer alması dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Radyo Fon Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ulutaş’ı arayarak kutladı.

MGC Başkanı Vahap Güner “Malatya’da başarıyla yayın yapan Radyolar arasında yer alan Radyo Fon’un birinci olması bizlere de gurur vermiştir. Diğer radyolarımızda yayınlarıyla önemli yerlere gelmiştir. Radyolarımızın başarısı bizleri mutlu eder. Radyo Fon’un Malatya ve Türkiye genelinde önemli yerlerde yer almasından dolayı Radyo çalışanlarını kutluyor başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43