ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

TGK Konya'da toplandı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 24. Başkanlar Konseyi Toplantısı TGK Başkanı Nuri Kolaylı başkanlığında, federasyon ve cemiyet başkanlarının katılımıyla Konya’da toplandı. 

13 Mayıs 2022 10:21
TGK Konya'da toplandı

TGK 24. Başkanlar Konseyi Toplantısı’na TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Konya'dan ev sahibi TGK Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Sefa Özdemir Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ile TGK yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TGK Yönetim Kurulu Konya Valisi Vahdettin Özcan'ı ziyaret etti. Vali Özkan TGK Yönetiöiyle sohbet ederek gazetecilere özel yapım tablo hediye etti.

TGK yönetimi ardından mesleki sorunları konuşmak üzere Dedeman Otel'de toplantı yaptı. TGK'nın gündemindeki öncelikle konu gazetecilik meslek yasası ve internet yasası oldu.

TGK Toplantısına Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TGK Yönetim Kurulu üyesi Vahap Güner ile MGC Yönetim Kuurlu üyeleri Ali Er, Bektaş Karaduman ve Remzi Hayta katılıyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43