ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

GAZETECİ METİN GÖREN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TSYD üyesi, TSYD Ankara Şubesi eski başkanı, TSYD Genel Merkez eski yönetim kurulu üyesi Metin Gören, TSYD Ankara Şubesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

13 Aralık 2021 12:17
GAZETECİ METİN GÖREN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyesi, TSYD Ankara Şubesi eski başkanı, TSYD Genel Merkez eski yönetim kurulu üyesi Metin Gören için Ankara’da tören düzenlendi.

“MÜHİM OLAN BU DÜNYADA BİR İZ BIRAKABİLMEK”

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada bu kadar kalabalığın olması Metin Gören’in ne kadar sevildiğini kanıtı. Mühim olan bu dünyada bir iz bırakabilmek. Metin abi bunu başarmıştır. Hep barışçıldı, hep sevgi doluydu. Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın” dedi.

TSYD Ankara Şube Başkanı Ercan Ata da Metin Gören’in TSYD camiasına büyük katkıları olduğunu belirterek, “Çok üzgünüz. Büyük bir duayeni kaybettik. Gönül bu hastalığı yenmesinden yanaydı. Ama olmadı. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Törene Ankara’nın profesyonel ve amatör kulüplerinin yetkilileri, spor federasyonlarının yöneticileri, amatör sporcular, iş ve siyaset dünyasından yüzlerce kişi katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.