ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Özel Oturumu

Gazeteciler Cemiyeti (Ankara) tarafından Avrupa Birliği finansmanıyla yürütülen Demokrasi için Medya (M4D) Projesi kapsamında 3 Mayıs 2020 Pazartesi günü, 14:00 15:30 saatleri arasında online “Dünya Basın Özgürlüğü Günü Özel Oturumu” düzenlenecek. 

01 Mayıs 2021 22:27
3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Özel Oturumu

Çevrimiçi oturumun açılış konuşmalarını Gazeteciler Cemiyeti (GC) Başkanı Nazmi Bilgin, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Başkanı Gökhan Durmuş yapacaklar. Toplantının onur konuğu ve ana konuşmacısı Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor. (Etkinlikte simültane tercüme yapılacaktır.)

Açılış konuşmalarının ardından; Medya için Demokrasi Projesi, Kıdemli Politika Uzmanı gazeteci Kenan Şener tarafından M4D Medya İzleme 2021 Birinci Çeyrek Raporu sunulacak, İGC ve TGS’nin dönemsel çalışmaları da tartışmaya açılacak.

Etkinlikte, gazeteciler Barış Terkoğlu ve Müyesser Yıldız ile Avukat Veysel Ok; gazeteci Sedat Bozkurt’un moderatörlüğünde “Türkiye’de Gazetecilikte Hukuki Güvenlik Mümkün Mü?” sorusuna yanıt arayacaklar.

Kayıt için tıklayın:
https://zoom.us/meeting/register/tJIud-6vrz8rH9Tf8pupaWEgG1duoKYiQpvg

Etkinliğe katılmak için; kayıt yaptırdıktan sonra e-posta adresinize ulaşacak davet linkine tıklamanız ve söyleşinin yürütüleceği Zoom uygulamasını bilgisayarınıza veya telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Zoom üzerinden 963 0771 4150 toplantı numarasını girerek de katılabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.