ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kemer Gözcü Gazetesi 19 yaşında

Antalya'nın Kemer ilçesinde yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi 19 Yaşına girdi. 

18 Şubat 2020 02:03
Kemer Gözcü Gazetesi 19 yaşında

Kemer’de 15 Şubat 2001 tarihinde kurularak yayın hayatına başlayan Kemer’in ilk ve tek günlük gazetesi Kemer Gözcü Gazetesi 19 yaşına girdi. Kemer Gözcü Gazetesi’nin kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Malatyalı Ahmet Duran Yenigün, kuruluş yıldönümü nedeni ile kendilerini kutlayan başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere tüm vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi:

“19 yıl önce siyah beyaz yayın hayatına başlayan Kemer Gözcü Gazetesi Kemer’in ilk ve tek günlük gazetesi olarak yayın hayatına devam ediyor. Kemer’de gazetemizin kuruluşunda dünyaya gelen bebekler bugün 19 yaşında. Her şeyden önce 19 yıl boyunca ayakta kalması için büyük mücadele verdiğimiz gazetemizin buralara kadar gelebilmesinden gururluyuz. Nice uzun yıllara girmesi umudu ile bugüne kadar bizleri takip eden, yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 

Yenigün, ayrıca kuruluş yıldönümü nedeni gazetenin köşe yazarlarından Türk Mutfağının başarılı şeflerinden Ali Rıza Dölkeleş’e teşekkür ederek hazırladığı pastayı gazete çalışanlarıyla birlikte kesti.

Kemer Gözcü Gazetesini tebrik ediyor, yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.