ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Gazetecilerle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

13 Ocak 2020 10:11
MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Gazetecilerle bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya; gazetecilerle bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“MHP Yeşilyurt ilçe başkanlığı olarak 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle, Malatya’da basın mensuplarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Gece gündüz demeden çalışan gazetecilerimizin günü kutluyorum” dedi.

 

Toplantıda söz alan Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Göçmen "1980 öncesinde değil bir araya gelmek karşı karşıya dahi gelemediğimiz MHP'li dostlarla bughün bir araya gelmenin sevincini yaşıyorum" derken Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner 10 Ocak tarihinin gazetecilerin direniş günü olduğunu belirterek "212 sayılı yasaya karşı çıkan 9 patron gazete yayıyımını durdurunca gazete çalışanları Basın adıyla gazete çıkararak, tüm engellemelerine rağmen 3 gün sonra patronları diz çöktürmüşlerdir. Bu direniş sayesinde gazeteciler hak sahibi olmuşlardır. Bugün o onurlu direnişi kutluyoruz" diye konuştu. Söz alan BİMYAD Başkanı Selim Apohan, Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Radyocular Derneği Başkanı Sinan Cavlak günün önemine dikkat çektiler. 

 

Daha sonra MHP Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Ali Kaya Cemiyet ve Dernek Başkanlarına günün anısına birer plaket vererek "Basın mensuplarımıza ve şube başkanlarımıza plaket vereceğiz, MHP Yeşilyurt ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızla her zaman bir arada olarak sorunlarına çözüm üretmeye çalıyoruz, siz değerli basın mensuplarımızla her zaman istişare içinde oluyoruz ve bundan sonra istişare halinde olacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.