ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TSYD BURSA ŞUBESİ, İBRAHİM ÜZÜLMEZ’İ AĞIRLADI

TSYD Bursa Şubesinin konuğu olan İbrahim Üzülmez soruları cevapladı. 

14 Şubat 2020 02:56
TSYD BURSA ŞUBESİ, İBRAHİM ÜZÜLMEZ’İ AĞIRLADI

Unlu Cadde Pastane ve Cafe’de gerçekleştirilen ‘Basın Buluşmaları’ organizasyonunun açılışında konuşan TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, “Öncelikle şehit düşen askerlerimiz için Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. Geçtiğimiz yıl böyle bir organizasyon düzenlediğimizde üyemiz sevgili Adnan Alp de buradaydı, kendisini geçtiğimiz günlerde kaybettik, O’nu da rahmetle anıyorum. Bursaspor hepimizin ortak bir değeri, dolayısıyla bu yüce kulübü hep birlikte Süper Lig’de görmeyi ümit ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Bursaspor basketbol takımını ağırlamış, Süper Lig’e çıkmalarını dilemiştik, bu gerçekleşti. Diliyoruz Bursaspor için de bu gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

TSYD Bursa Şubesi’nin organizasyonunda spor medyasıyla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise büyük bir camiada görev yaptığını ifade ederken, “Bursaspor’un yeri kesinlikle Süper Lig’dir. Ancak bunu başarmak için çok çalışmak zorundayız. Hiç kimse bize altın tepside şampiyonluğu sunmayacak. Bu işi hep birlikte başaracağız. TSYD Bursa Şubesi’ne buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum. Sezon sonunda yeniden zirveye çıkacağımız bir yıl olmasını umut ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’e teşekkür plaketi takdim ederken, Üzülmez de organizasyona ev sahipliği yapan Unlu Cadde Pastane ve Cafe Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Kaya’ya katkılarından dolayı plaket sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.