ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Rektör Kızılay,"44 yılda 150 bin mezun"

 

09 Ocak 2020 11:34
Rektör Kızılay,

İnönü Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Rektör Kızılay'ı Gazeteciler Cemiyetinde Vahap Güner ve Ali Aladağ, Yılmaz Yaşar'la Hakan Karaduman ile diğer yöneticiler karşıladı.Gazeteciler Cemiyet Başkanı Vahap Güner, ziyarette yaptığı konuşmada, "İnönü Üniversitesi Malatya’nın en değerli kurumlarından bir tanesidir. Malatya basını olarak da her zaman her koşulda koşul ne olursa olsun Malatya İnönü Üniversitesin desteklenmesi ve korunması için Gazeteciler Cemiyet her zaman üzerine düşeni yapmıştır ve yapmaya devam edecektir" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise, “İnönü Üniversitemiz, biraz önce kıymetli başkanımız söylediği gibi, şehrimizin en önemli ve büyük kurumlarından birisidir” şeklinde konuştu. İnönü Üniversitesi’nin 1975 yılında kurulduğunu ifade eden Rektör Kızılay, "44 yıldır 150 bine yakın öğrenci yetiştirdi ve mezun verdi. Şimdi de 42 bin öğrencisi ve 14 fakültesiyle, kurumlarıyla bir taraftan eğitim ve öğretimiyle bir tarafta da birçok faaliyetlerle hizmet veriyoruz" diye konuştu. Rektör Kızılay, Malatya İnönü Üniversitesinin tarihi ile ilgili dernek kurma ve yapılan çalışmaları yazılı kayda geçirilmesi için çalışma başlattıklarını da kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.