ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ESENDEMİR: “ÖZGÜR BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR”

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 30. Genel Kurulunda oluşan yeni yönetim kurulu, görev bölümü yaptı. 

06 Şubat 2020 13:24
ESENDEMİR: “ÖZGÜR BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR”

Cafer Esendemir Başkanlığındaki ÇGC yönetiminde yapılan toplantıda, Başkan Vekilliği görevine Mustafa Özke, Genel Sekreterliğe Sefa Saygıdeğer, Genel Sekreter Yardımcılığına Süreyya Uri, Başkan Yardımcılığına Engin Kanber, Mehmet Serbes, Mehmet Uluğtürkan, Yasemin Atasoy, Mali Sekreterliğe Murat Yonat, Mali Sekreter Yardımcılığına Hüseyin Arat seçildi. Jale Karaşahinoğlu, Mutlu Mete, Vahap Ünkat, Mustafa Akköse ve Kadir Adıyaman da üye olarak görev yapacaklar.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, yaptığı açıklamada, genel kurulda yapılan seçimler sonucunda daha da güçlendirilerek göreve gelen yeni yönetim kurulu ile mesleği üst seviyelere taşımak ve yaşanan sorunlarının çözümü yanında bölgenin sesini Türkiye’ye duyurmanın çabası içinde olacaklarını bildirdi.
‘‘Özgür basının demokrasinin vazgeçilmezi’’ olduğunu kaydeden Esendemir, ‘‘Bu bilinçle mesleğimizi hak ettiği konuma ve seviyeye ulaştırmanın çabası içerisinde olacağız. Çukurova Gazeteciler Cemiyetini kurumsal kimliğiyle güçlendirerek geleceğe taşıyacağız.’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.