ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açılışı törenle gerçekleştirildi. 

05 Şubat 2020 12:37
Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı

Açılışa, AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Üstün Tuncer ve çok sayıda davetli katıldı.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Üstün Tuncer'in açılış konuşmasının ardından Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou ve Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç birer konuşma yaptılar.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pertzinidou'ya el dokuması kilim hediye etti. Daha sonra Basın Evinin açılışı gerçekleştirildi. 
AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Üstün Tuncer' özel tasarım atkı hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.