ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

AĞBABA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı’nın toplumu kutuplaştıran, insanları ’Biz ve onlar’ diyerek ayrıştıran iktidar anlayışına son vermesini istedi.  

03 Ağustos 2020 09:26
AĞBABA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, bayramların birlik, dayanışma, duygularının öne çıktığı günler olduğunu belirterek "Anadolu’nun eşsiz topraklarında yüzyıllardır barış, kardeşlik ve dostluk tohumları yeşeriyor. Türkiye’yi bölgesindeki diğer ülkelerden ayıran en önemli özelliği bu birlik beraberlik duygusudur. Ancak son dönemlerde ülkemizin kurucu ve kurtarıcılarına, Cumhuriyet değerlerine yapılan sistemli saldırılar arttıkça birlik ve beraberlik duygularımız da yıpranmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’nın toplumu kutuplaştıran, insanları ’Biz ve onlar’ diyerek ayrıştıran iktidar anlayışına son vermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Ağbaba, “Kurban Bayramı'nın üreticilerin emeklerinin karşılığını, tüm çalışanların insanca yaşayabilecekleri ücreti aldıkları, insanların özgürce kendilerini ifade edebildiği, adaletin kişilere göre değil toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği, gençlerin işsizlik, çocukların gelecek kaygısı yaşamadığı, açlık ve yoksulluğun sona erdiği günler getirmesini diliyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, bayramın ülkemizde ve bölgemizde yaşayan tüm insanlara mutluluk getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.