ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

SÜPER LİG HAKEMİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

 

10 Temmuz 2020 03:37
SÜPER LİG HAKEMİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Üst Klasman Hakemlerinden olan ve ismi açıklanmayan bir hakemin koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Yapılan bu açıklama sonrasında Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe -  DemirGrup Sivasspor maçının orta hakemi Abdulkadir Bitigen'in yerine Ali Palabıyık'ın değiştirmesi ise testi pozitif çıkan hakemin ismi açıklanmasada Kayseri Bölgesi Hakemi Abdulkadir Bitigen'in testinin pozitif çıktığı sorusunu akıllara getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun konuya ilişkin resmi sitesinden yaptığı açıklama şöyle;

Üst Klasman hakemlerimizden birinin 09.07.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır.

Hakemimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Kayseri Bölgesi Hakemi olan Abdulakdir Bitigen Süper Lig'in 30. haftasında Malatya'da oynanan Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği ve 31. haftada oynanan Başakşehir - Denizlispor maçlarını yönetmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.